iOS vs Android – Cotele de Piata in T3 2017

iOS si Android au avut o evolutie interesanta in T3 2017, cotele de piata ale celor doua sisteme de operare inregistrand cresteri in anumite piete, scaderi in alte piete, dar si stagnari, pentru ca, conform celor de la Kantar, se pare ca exista si posibilitatea ca procentele sa nu se modifice in unele dintre tari.

iOS a inregistrat cresteri ale cotelor de piata in Germania, Franta, italia, Spania, China si Australia in T3 2017, in timp ce Android a avut o evolutie pozitiva doar in Franta, Italia, Australia si Japonia, pierderile fiind destul de mari pentru sistemul de operare al celor de la Google.

iOS a pierdit 2% din cota de piata in Marea Britanie si 0.1% in Japonia, insa a inregistrat o crestere, dupa foarte mult timp, in China, Spania si SUA avand deasemenea rezultate bune, Android avand parte de o evolutie excelenta in Marea Britanie, multumita Samsung.

iOS si Android raman in continuare cele mai folosite sisteme de operare de pe planeta, iar in Europa sistemul de operare al Google a avut parte de o evolutie mai buna decat iOS, dar lucrurile se schimba daca ne uitam la SUA, China, sau Japonia, deoarece per total acolo iOS s-a descurcat mai bine.

iOS si Android sunt folosite in continuare pe miliarde de terminale mobile de pe planeta, insa cota de piata a sistemului de operare al Apple este cu mult in urma celei inregistrate de sistemul de operare al Google.

iOS android T3 2017

26 COMENTARII

  1. android este și va fi mereu peste IOS nu poti compara un sistem de operare cum e android care ruleaza pe aproape 70% din toate smartphone-urile din lume cu un sistem de operare cum e IOS care e disponibil doar pe iphone la care mai pui ca iphone-urile sunt destul de scumpe și în general nu își merita banii.

  2. Daca vrei siguranta pentru ca il folosesti pentru banking, cumparaturi, iti pastrezi biletele de avion si iti faci rezervarile in delegatii si vacante cu ajutorul lui… isi merita banii din plin. Pentru ca el te ajuta sa muncesti mai putin sau macar mai repede cind ii faci si ti-i pastreaza in siguranta. Daca vrei facebook si instagram banuiesc ca nici nu merita sa pleci de pe android.

  3. Cine ti-a bagat minciunile astea in cap ?
    Ai auzit de Knox , de la Samsung , care e cel mai puternic system de Securitate pt mobile ?
    Ma gandesc ca toti cocalarii si pitipoancele ce au iPhone , il folosesc pt grozava lui Securitate si productivitate si nu pt facebook si Instagram . Si sunt multi tare , majoritatea dintre utilizatorii de iPhone !

  4. Ce tot vorbiți aiurea? Când o sa folosit iPhone și Samsung in același timp atunci haideți și vorbiți. Androidu e de paie??

  5. Knox nu are incluse aplicatiile de banking…degeaba ai Knox
    Ce tampenie de user, se pare ca nici nu foloseste un samsung…

  6. Acum 1,5 ani cand am renuntat la Windows Phone am luat Galaxy S7. Dupa 3 zile cand aplicatiile se miscau fara ating telefonul am decis ca nu e de mine. Am trecut pe iphone. Daca ai IB, parole, etc mi se pare mai safe. Btw am intrat pe un grup pe fb de s8/s8+…deja oamenii se vaita pe acolo ca incep sa aiba lag si probleme…

  7. Te contrazic, nu ai mai folosit de mult Android. Sunt de acord cu unele probleme ale Android, se umple repede de “gunoaie”, se mai blochează, merge greu…dar la capitolul securitate chiar nu sunt probleme. Că sa nu mai vorbim de Samsung Knox. Deci eu zic sa te mai informezi înainte.

  8. Tampenie esti tu mai Srb – Am incercat sa te evit , dar vad ca o cauti cu lumanarea . Zaone , tu nu ai nimic de zis ? – iti face cinste trollul asta !
    Nu stiu cum te mai suporta pamantul , mai Srb !
    Sa stii si tu ca Knox este un framework care include toate aplicatiile native dintr-un telefon Samsung si mult pe deasupra .
    Daca nu ai habar , acunde-te si nu mai deschide gura aia din care iti ies numai tampenii.
    Uita-te macar pe un forum de Samsung – odata ce ai facut root si distrus Knox si securitatea , Samsung Pay nu mai functioneaza .

  9. shhh ca am inteles ca ti se scoala din cauza asta ma eviti…sunt idolul tau…da si multe aplicatii banking vin din aplicatii terte….nativ=cu ce iti vine telefonul, aplicatii terte orice alta aplicatie non samsung…deci cum ai zis si tu Know include aplicatiile native. Cand ma refer la banking nu ma refer strict la Samsung Pay
    Daca vrei deschid slitul ca vad ca esti incins

  10. Ce poate face iphone in plus decat poate face un device android sau blackberry pe partea de internet banking?
    Esti constient ce ai scris sau ai copiat un text scris la plezneala pe net?
    Se pare ca tu nici nu stii cum arata un device android….