iPhone X – Wallpaper noi in iOS 11 de la Apple

iPhone X are 7 wallpaper noi incluse de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga, ele urmand a arata grozav pe noul ecran OLED vibrant.

iPhone X vine cu wallpaper noi in iOS 11 de la compania Apple, unul dintre ele fiind dezvaluit chiar acum o saptamana cand primele imagini cu telefoanele aflate in testare au fost dezvaluite. Acum avem ocazia de a vedea toate cele 7 wallpaper pe care compania Apple le va include in iPhone X din momentul in care il va lansa pe peitele globale, ele fiind create special pentru a pune in evidenta ecranul OLED.

iPhone X are un ecran OLED nou din partea companiei Apple, el afisand culori mai vibrante si cum poate fi pus mai usor in evidenta decat cu o serie de noi wallpaper ? Vorbim totusi despre noi wallpaper dinamice pe care compania Apple le-a inclus in iOS 11 pentru telefonul sau, aceste aurmand a se misca in mod automat pe ecran atunci cand il folosim in ecranul principal de aplicatii, sau lockscreen.

iPhone X wallpaper 1

iPhone X are aceste noi wallpaper disponibile in multiple culori de la compania Apple si puteti vedea mai jos ca vorbim despre diversitate foarte mare oferita de catre cei din Cupertino. Ei stiu ca oamenilor le place sa aplice cate un wallpaper pentru ecranul telefonului, iar in iPhone X ne ofera cea mai multa diversitate posibila, mai ales ca interfata nu poate fi personalizata in vreun fel, sau altul, separat de atat.

iPhone X si noile wallpaper dinamice pe care le-a creat Apple

iPhone X va avea aceste noi wallpaper disponibile abia din momentul in care va fi lansat, pentru ca pana acum Apple nu a spus absolut nimic in legatura cu ele. Vorbim despre creatii pe care Apple a dorit sa le tina ascunse pana in momentul in care primii clienti care vor cumpara iPhone X vor avea ocazia de a scoate telefoanele din cutie si de a vedea care sunt noile wallpaper oferite pentru ei.

iPhone X aduce atat de multe schimbari incat 7 wallpaper par ceva nesemnificativ in comparatie cu restul imbunatatirilor pe care compania Apple le are pregatite. Desigur ca pentru multi ele vor conta si chiar daca vorbim despre numai 7 wallpaper incluse in iPhone X, exista sansa ca Apple sa ofere mai multe in viitoare versiuni ale sistemului de operare care vor fi lansate de Apple.

iPhone X este cel mai asteptat telefon mobil pe care compania Apple il pregateste pentru lansare, iar aceste noi wallpaper vor arata grozav pe ecranul OLED vibrant. Din pacate e putin probabil ca aceste wallpaper sa poata fi folosite in alte modele ale iPhone separat de iPhone X, asa ca nu va asteptati la asta.