Samsung Galaxy S9 – Lansarea Programata Deja

Samsung Galaxy S9 are lansarea programata deja de catre compania Samsung, coreenii dorind sa lanseze produsul pe pietele globale cu mult mai devreme decat au lansat Samsung Galaxy S8 anul trecut. Samsung Galaxy S9 are lansarea aproape “batuta in cuie” de catre coreenii de la Samsung, ei dorind sa atace mai rapid iPhone X dupa lansarea pe piata, noul telefon al Apple fiind o mare problema pentru companie.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba lansarea organizata in cursul lunii februarie, la doar trei luni dupa ce iPhone X isi va face aparitia pe pietele globale, Samsung considerand ca asa poate concura mai bine. In februarie urmeaza sa aiba loc Mobile World Congress 2018 in Barcelona, conferinta la care Samsung participa anual, iar lansarea Samsung Galaxy S9 va avea loc intr-un eveniment dedicat de acolo.

Samsung Galaxy S9 cu lansarea fabrica la Mobile World Congress 2018 ar readuce practic la normal lucrurile pentru compania Samsung deoarece anul trecut coreenii au avut probleme mari. Mai exact, Samsung Galaxy S8 a fost lansat mai tarziu de catre Samsung din cauza problemelor cu bateriile care au existat pentru Samsung Note 8, insa lansarea Samsung Galaxy S9 va avea loc asa cum se asteapta toata lumea.

Samsung Galaxy S9 are lansarea programata deja pentru luna februarie

Samsung Galaxy S9 cu lansarea facuta in cadrul Mobile World Congress 2018 ar urma sa fie pus in vanzare tot in februarie, sau poate la inceputul lunii martiel. Mobile World Congress 2018 va avea loc intre 26 februarie si 1 martie in Barcelona, Samsung Galaxy S9 urmand a avea lansarea in prima zi a conferintei, cei de la Samsung obisnuind sa uimeasca lumea cu anunturi importante chiar de la inceput.

Samsung Galaxy S9 lansarea

Samsung Galaxy S9 are lansarea asteptata de catre foarte multi fani ai companiei Samsung deoarece ei asteapta cu nerabdare sa vada ce anume a implementat compania coreeana pentru a contra iPhone X. Avand in vedere ca iPhone X va avea Face ID, lumea se asteapta ca Samsung Galaxy S9 sa aiba macar un cititor de amprente integrat in ecran, iar lansarea sa va uimi lumea intreaga daca va aduce asemenea tehnologii.

Samsung Galaxy S9 are lansarea asteptata si pentru ca telefonul va avea, in premiera pentru aceasta serie, o camera duala integrata, iar ea ar putea fi ascunsa si in carcasa. Practic, lansarea pentru Samsung Galaxy S9 va fi un eveniment important pentru toata lumea, deoarece Samsung va arata telefonul cu care spera sa limiteze vanzarile iPhone X in urmatoarele luni, iar februarie 2018 va fi luna in care il vom vedea, si poate chiar cumpara.