iPhone 8 are Vanzari mai Mari decat Estimarile

iPhone 8 are vanzari mai mari decat cele estimate de catre analistii americani, compania Apple reusind sa convinga totusi multa lume sa-i cumpere telefoanele.

iPhone 8 are vanzari mai mari decat estimarile initiale facute pentru noua serie a companiei Apple, analistii spunand pana acum ca acestea sunt mici din cauza interesului scazut. iPhone 8 este “creditat” de multi pentru scaderea vanzarilor seriei iPhone 8 in raport cu cele inregistrate pentru iPhone 7, iar asta deoarece foarte multa lume ar astepta lansarea acestui al doilea telefon al Apple.

iPhone 8 are totusi vanzari mai bune decat estimarile facute pana acum, iar asta aflam din incasarile pe care compania Foxconn le-a raportat in cel de-al treilea trimestru fiscal. Foxconn este compania care produce cele mai multe iPhone si iPad pentru compania Apple, asiaticii avand parte de toata atentia americanilor, dar si de miliardele de dolari platite anual pentru asamblarea iDevice-urilor, inclusiv iPhone 8.

iPhone 8 a generat o crestere cu 42.4% a incasarilor Foxconn in luna septembrie, in raport cu luna august, compania incasand 14.83 miliarde de dolari, majoritatea de la Apple. Pe de alta parte, incasarile celor de la Foxconn au scazut cu 3.7% fata de aceeasi perioada a anului anterior, iar asta pentru ca fabricat mai putine iPhone 8, iPhone 8 Plus, dar si iPhone X in raport cu seria iPhone 7.

iPhone 8 are vanzari mai mari decat estimarile

iPhone 8 a fost produs in cantitati mai mici decat seria iPhone 7, iar despre iPhone X stim deja ca exista probleme extrem de mari de productie, deci foarte putine unitati au fost produse. Totusi, din moment ce seria iPhone 8 si cele maxim 1 milion de unitati ale iPhone X produse de Foxconn in septembrie au generat, per total, incasari mai mici cu 3.7% decat in perioada cand seria iPhone 7 era in productie, atunci e clar ca iPhone 8 s-a produs in cantitati mari.

iPhone 8 s-a produs in cantitati mari si e foarte posibil ca vanzarile sa fie pe masura, pentru ca Apple nu are obiceiul de a produce mai multe telefoane decat are nevoie, ci doar mai putine. Nu stim cu cat ar fi mai mici vanzarile iPhone 8 in comparatie cu cele ale seriei iPhone 7, dar stim sigur ca sunt mai mici, insa nu atat de mici incat sa sugereze faptul ca lumea a inceput sa ignore telefoanele iPhone ale Apple.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus s-au vandut cel mai probabil in 7 – 10 milioane de unitati in weekend-ul lansarii, iar de acolo vanzarile au scazut cu siguranta, insa probabil se apropie rapid de 20 de milioane de unitati. Adunand si vanzarile iPhone X din noiembrie, impreuna cu iPhone 8 telefoanele ar urma sa genereze pana in ianuarie vanzari de peste 70 de milioane de unitati, sau cel putin acestea sunt asteptarile anul acesta.

iPhone 8 vanzari