iOS 11.1 beta 3 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferindu-ne o noua actualizare inaintea lansarii versiunii finale.

iOS 11.1 beta 3 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita la o saptamana dupa cea anterioara pentru iDevice-urile noastre. Exact ca si in acea situatie, iOS 11.1 beta 3 poate fi instalat chiar in acest moment de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, sau cei care au un profil de dezvoltator instalat in momentul de fata in iDevice-uri.

iOS 11.1 beta 3 are mentionare ca si schimbari oferite pentru iPhone si iPad doar rezolvarile unor probleme de functionare si imbunatatirea experientei de utilizare. Avand in vedere ca iOS 11.1 a adus pana acum si imbunatatiri ale performantelor, sau ale autonomiei, e usor de crezut ca iOS 11.1 beta 3 va aduce pe iPhone si iPad inclusiv aceste tipuri de imbunatatiri importante, asa ca ramane doar sa vedem daca istoria se repeta.

iOS 11.1 beta 3 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 3 poate fi instalat in momentul de fata folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, pe care compania Apple il are disponibil in iOS. Mai exact, toti cei care au un profil beta de dezvoltator instalat, pot merge in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, iar urmand instructiunile afiaste pe ecran instalarea poate fi facuta imediat.

iOS 11.1 beta 3 nu este disponibil deocamdata si in versiune beta publica, asa ca pentru aceasta s-ar putea sa mai asteptam cel putin o zi, cum se intampla de obicei. iOS 11.1 beta 3 nu vine singur, compania Apple lansand in aceasta seara inclusiv watchOS 4.1 beta 3, tvOS 11.1 beta 3 si macOS High Sierra 10.13.1 beta 3, toate actualizarile putand fi instalate in aceleasi conditii precum cea pentru iOS 11.1.

iOS 11.1 beta 3

30 COMENTARII

  1. Rpd sa spuna cineva de baterie sa stiu daca il instalez si eu?????? deci mor cand aud intrebarea asta sau ma rog o citesc

  2. Da, confirm eliminarea lag-ului de la 3D touch si performanta imbunatatita. Cu bateria in beta 2 n-am stat rau, la iPhone 7 ma tine cam 7 ore de utilizare intensa din 24 de la ultima incarcare. Sa vedem pe beta 3 si sa speram ca nu-l strica la release :). Pana acum merge inspre bine iOS 11.

  3. Pe mine nu ma tine mai mult de 5ore usage (de la 6 dimineata la maxim 22:00 e dead) da vb mult la telefon cam 3 ore pe zi …
    Si bateria sa dus in 10 luni din 1960mah in 1800mah

  4. Merita, mult mai fluent ca orice soft comparabil cu 10.3.3 pare mai fluent mai rapid, fara lag , baterie e super. Recomand!

  5. Mersi. Poți sa imi confirmi/infirmi ….s-a rezolvat problema cu închiderea subita a telefonului? (la temperaturi mici ) Pe 6s iOS 10.0.1 telefonul se Închide la -2 ° (bateria având 40-50% ) Din câte am înțeles iOS 10.3.3 a rezolvat problema asta. Aștept un răspuns. O zi buna!