Huawei Mate 10 vs iPhone X – Specificatii Comparate

Huawei Mate 10 are specificatiile comparate cu cele ale iPhone X si Google Pixel 2 XL, telefoanele putand fata in fata dupa anuntarea noului model.

Huawei Mate 10 are specificatiile comparate cu cele ale iPhone X si Google Pixel 2 XL, iar asta ne spune foarte clar cat de diferite, sau nu, sunt cele trei modele de telefoane. Huawei Mate 10 are un ecran cu doar 0.1 inch mai mare decat cel al iPhone X, dar la fel de mare precum cel al Google pixel 2 XL, insa este mai lat si mai gros decat ambele competitoare, fiind cu destul mai mare si decat iPhone X.

Huawei Mate 10 are o grosime de 8.2mm fata de 7.9mm cat are Google Pixel 2 XL si 7.7 mm cat are iPhone X, iar diferenta va fi sesizabila usor la o simpla comparatie a telefoanelor. Huawei Mate 10, iPhone X si Google Pixel 2 XL au totusi acelasi tip de certificare pentru rezistenta la apa si praf, diferente mari existand la rezolutie, Huawei Mate 10 avand una de 2560 x 1440 pixeli, fata de 2436 x 1125 la iPhone X si 2880 x 1440 la Google Pixel 2 XL.

Huawei Mate 10 vs iPhone X – Specificatii Comparate

Huawei Mate 10 nu are nici un raport ecran carcasa mai mare decat cel al iPhone X, iar asta din cauza faptului ca dimensiunile totale sunt totusi mai mici decat in cazul produsului Apple. Huawei Mate 10, iPhone X si Google Pixel 2 XL au camere de 12 megapixeli implementate, cel din urma fiind singurul cu o camera standard, celelalte doua avand camere duale, dar de calitate inferioara, conform expertilor.

Huawei Mate 10 are in rest specificatii nu chiar atat de impresionante si apropiate de cele pe care le ofera Google Pixel 2 XL, insa unele sunt inferioare fata de cele ale iPhone X. In ciuda cifrelor frumoase pentru procesor, Huawei Mate 10 va fi inferior iPhone X in performante, asa ca ramane de vazut cat de buna va fi camera si cat de grozav va fi ecranul pentru afisarea de imagini pentru utilizatorii care il vor cumpara in toamna.

huawei mate 10 pro specificatii iphone 8