WhatsApp pentru iPad e in Proces de Dezvoltare

WhatsApp pentru iPad este in proces de dezvoltare in momentul de fata la compania detinuta de catre Facebook, ea urmand a permite accesarea platformei.

WhatsApp pentru iPad, o aplicatie dedicata pentru tabletele companiei Apple, este in proces de dezvoltare in momentul de fata in cadrul laboratoarelor companiei americane detinute de Facebook. Vorbim despre o versiune speciala a aplicatiei WhatsApp care sa fie compatibila cu tabletele iPad ale companiei Apple, foarte multi dintre utilizatorii platformei de mesagerie cerand de foarte multa vreme o aplicatie de acest gen.

WhatsApp pentru iPad este in dezvoltare, dar nimeni nu stie cand, sau daca, aplicatia va fi lansata, iar asta pentru ca ea nu vine cu ceva extraordinar, sau diferit fata de acum. Conform informatiilor descoperite pana in prezent, se pare ca versiunea pentru iPad a WhatsApp ar urma sa incarce o versiune mobila a WhatsApp Web, care poate fi accesata chiar si acum din tablete folosind browserul Safari.

WhatsApp ar avea practic in AppStore o aplicatie care ar putea fi folosita pe tablete, insa pentru utilizarea platformei de mesagerie ar fi in continuare necesara inregistrarea de pe un telefon. Aplicatia WhatsApp pentru iPhone nu ar scuti utilizatorii de folosirea unui numar de telefon pentru inregistrare, ci doar ar permite folosirea WhatsApp Web dintr-o aplicatie pentru tablete in locul Safari.

WhatsApp pentru iPad este in plin proces de dezvoltare

WhatsApp accesibila si printr-o aplicatie dedicata pentru tabletele iPad ar putea reda si notificari pentru conversatiile avute de catre utilizatori, un update major in raport cu ce ofera WhatsApp Web. Desigur ca WhatsApp ar trebui sa devina foarte inventiva pentru a oferi suport pentru notificari intr-o aplicatie pentru iPad, insa exista suficienti ingieneri foarte talentati acolo care sa ofere o asemenea functionalitate.

WhatsApp nu a dat in vreun moment de inteles ca ar fi dispusa sa creeze o aplicatie pentru iPad in vreun moment sau altul, dar asta nu inseamna ca nu ar avea vreuna in dezvoltare acum. WhatsApp ar putea oferi prin aplicatia proprie exact aceleasi functii care sunt disponibile in cazul accesarii WhatsApp Web prin Safari, browserul permitand incarcarea de poze si clipuri video fara probleme, ce ofera si aplicatia pentru iPhone.

WhatsApp cu o aplicatie pentru iPad ar putea atrage noi utilizatori catre platforma sa, chiar si cei care folosesc telefoane Android pentru a trimite mesaje, dar care detin si o tableta iPad in casa. Realitatea este ca e mai usor sa scrii pe WhatsApp de pe iPad sau calculator decat de pe telefon, motiv pentru care a si aparut WhatsApp Web la un moment dat, asa ca directionarea oamenilor spre aceasta platforma nu este chiar atat de greu de crezut.

WhatsApp iPad

8 COMENTARII

  1. Voi puteți șterge un mesaj trimis și necitit de destinatar? Am tot văzut în câteva articole acesta funcție, dar eu nu am reușit nici de pe iOS nici Android.