Prima Pagina Google Google Pixel 2 XL vs iPhone 8 Plus – Comparatia Camerelor

Google Pixel 2 XL vs iPhone 8 Plus – Comparatia Camerelor

Google Pixel 2 XL si iPhone 8 Plus au camerele comparate intr-un test menit sa ne arate de ce telefonul Google este superior celui al companiei Apple.

10

Google Pixel 2 XL si iPhone 8 Plus apar in prima comparatie a camerelor facuta pentru a ne arata de ce este mai buna camera telefonului Google in comparatie cu cea a telefonului Apple. Dupa cum probabil stiti deja, Google Pixel 2 a fost desemnat telefonul cu cea mai buna camera implementata vreodata intr-un telefon mobil, iPhone 8 Plus fiind usor in spatele sau, dar peste aproape orice alt telefon mobil de pe planeta.

Google Pixel 2 XL a obtinut note excelente pentru inregistrarea de poze si clipuri video, mai mari decat cele ale iPhone 8 Plus, insa desigur ca nu este perfect. In aceasta idee, iPhone 8 Plus inregistreaza poze cu bokeh mai bine decat Google Pixel 2 XL, insa separat de aceasta functionalitate se pare ca nu exista alte diferente majore intre cele doua telefoane mobile disponibile pentru clienti.

Google Pixel 2 XL vs iPhone 8 Plus – comparatia camerelor

Google Pixel 2 XL reda lumea inconjuratoare intr-un mod mai real decat iPhone 8 Plus, iar acest lucru era de asteptat, avand in vedere parerea expertilor in legatura cu el. Google Pixel 2 XL are deasemenea un procesor de imagine creat special de catre compania Google pentru acest telefon, componenta fiind oferita in premiera, cei de la Apple avand deasemenea ceva similar integrat in iPhone 8 Plus.

Google Pixel 2 XL este un telefon mobil care exceleaza in ceea ce priveste calitatea pozelor si clipurilor video inregistrate folosind camera, dar in rest cam ramane in urma iPhone 8 Plus. Performantele Google Pixel 2 XL sunt cu mult inferioare fata de cele ale iPhone 8 Plus, iar celelalte functii Android nu il diferentiaza cu mult fata de concurenta, separat de recunoasterea a 17.000 de melodii auzite in jurul nostru.