Huawei Mate 10 vs iPhone 8 Plus – Comparatie Detaliata

Huawei Mate 10 apare intr-o comparatie detaliata cu iPhone 8 Plus intr-un prim clip video care pune fata in fata cele doua telefoane mobile iOS si Android.

Huawei Mate 10 si iPhone 8 Plus apar in prima comparatie detaliata care pune fata in fata doua dintre telefoanele care vor fi in centrul atentiei consumatorilor in aceasta toamna. Nici Huawei Mate 10 si nici iPhone 8 Plus nu sunt telefoanele de top ale Apple si Huawei, asa ca vorbim despre o comparatie intre modele intermediare care au dimensiuni extrem de apropiate, desi specificatiile sunt diferite.

Huawei Mate 10 are un ecran cu diagonala e 5.9 inch care domina panoul frontal, in timp ce iPhone 8 Plus are un ecran cu diagonala de 5.5 inch, plus un buton Home la baza sa. Este destul de clar avantajul oferit de un ecran care acopera mai mult din panoul frontal, iar aici Huawei Mate 10 castiga fara discutie in fata iPhone 8 Plus, insa iPhone X nu este foarte departe si cu siguranta va uimi multa lume.

Huawei Mate 10 vs iPhone 8 Plus – comparatie detaliata

Huawei Mate 10 nu are un design mai frumos decat cel al iPhone 8 Plus, iar asta pentru ca in locul carcasei elegante din sticla avem una din metal, care nici macar nu arata prea bine. Asta ii ofera totusi telefonului Huawei Mate 10 un mare avantaj in ceea ce priveste rezistenta, iPhone 8 Plus avand o carcasa din sticla care este mult mai fragila si se crapa mult mai usor in cazul scaparii din mana pe o suprafata dura.

Huawei Mate 10 are performante mai slabe decat cele ale iPhone 8 Plus din cauza chip-ului Kirin 970 care este inferior din acest punct de vedere, insa este totusi mai ieftin decat telefonul Apple. Huawei Mate 10 nu are deocamdata o data de lansare anuntata de catre cei de la Huawei, asa ca nu va ajunge prea curand pe piata, in timp ce iPhone 8 Plus este disponibil de aproape o luna pentru cei interesati.

6 COMENTARII

  1. Nu știu voi, dar eu prefer oricând un telefon metalic, solid și rece, culoare mată, de exemplu iPhone din anii trecuți , sau HTC one m7 m8 și m9.
    Ce avem acum sunt telefoane bibelou , strălucitoare , magnet pentru amprente

  2. Eu nu înțeleg cine și de ce a numit încărcarea prin inducție wireless ! Atâta timp cât telefonul sau device-ul este dependent de un corp static sau un cablu in timp ce se încarcă nu poate fi numit wireless ! Mie mi se pare cea mai inutila chestie implementată de producătorii de gadgeturi ! Este buna doar pentru gadgeturi foarte mici care nu au spațiu pentru o mufa in rest este cancan