Prima Pagina iOS 11 iOS 11.1 beta 3 si Vestea proasta Pentru iPhone

iOS 11.1 beta 3 si Vestea proasta Pentru iPhone

iOS 11.1 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple cu o veste proasta pentru utilizatorii iPhone din intreaga lume, compania Apple facand o schimbare mare.

8

iOS 11.1 beta 3 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii, iar mai jos avem o comparatie in ceea ce priveste performantele pe care actualizarea le ofera pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7 in comparatie cu iOS 11.0.3.

iOS 11.1 beta 3 este, din pacate, mai incet decat iOS 11.0.3 pe telefoanele mai vechi, compania Apple facand un regres major in ceea ce priveste performantele pe care le ofera pentru telefoanele iPhone, iar asta desi in mod normal n-ar fi trebuit sa vedem asa ceva.

iOS 11.1 beta 3 este prima versiune beta a iOS 11.1 care vine cu un regres din punct de vedere al performantelor, iar asta pentru ca pana acum compania Apple nu a facut altceva decat sa imbunatateasca performantele generale fara sa ne dea de gandit ca ar avea alte intentii pentru viitor.

iOS 11.1 beta 3 ar putea fi ultima, sau poate penultima, versiune beta a iOS 11.1 inainte ca versiunea finala sa fie lansata de catre compania Apple, insa ramane de vazut ce se va intampla pana atunci, americanii anuntand ca o vor oferi inainte ca iPhone X sa apara pe piata.