iOS 11.1 beta 3 – Noutati pentru iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 3 are noutatile pentru iPhone si iPad prezentate intr-un prim clip video dupa lansarea actualizarii de catre compania Apple pentru dezvoltatori.

9

iOS 11.1 beta 3 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul serii trecute, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa nu si pentru utilizatorii obisnuiti care folosesc versiunile standard ale iOS.

iOS 11.1 beta 3 elimina lag-ul din utilizarea 3D Touch in ecranul principal de aplicatii si rezolva o sumedenie de alte buguri raportate de catre utilizatori, insa nimic nu este mai important de atat pentru a merita mentiunea, asa ca nu vorbim despre multe schimbari importante oferite de catre cei de la Apple.

iOS 11.1 beta 3, pe de alta parte, aduce si alte probleme pentru utilizatori, mai exact blocaje complete ale telefoanelor pana in punctul in care telefoanele nu mai pot fi folosite si nici macar repornite pentru a deveni utilizabile, ele trebuind lasate active pana se termina energia din baterie.

iOS 11.1 beta 3 nu pare sa imbunatateasca performantele generale ale sistemului de operare si nu se stie in ce masura afecteaza autonomia bateriei, asa ca ramane doar as vedem ce se va intampla in primele teste facute pentru a ni se arata in ce mod s-au schimbat aceste aspecte.