Windows 10 Fall Creators Update – Lansarea

Windows 10 Fall Creators Update are lansarea programata pentru a avea loc in cursul acestei zile, compania Microsoft pregatind schimbarea majora pentru noi.

Windows 10 Fall Creators Update are lansarea programata de catre compania Microsoft pentru aceasta seara, conform informatiilor oficiale oferite de catre cei din Redmond. Daca asteptati de ceva vreme Windows 10 Fall Creators Update, atunci veti putea face lansarea chiar astazi pentru a va putea bucura de ceea ce are de oferit acest sistem de operare pentru toti cei care folosesc un calculator.

Windows 10 Fall Creators Update este in proces de testare de cateva luni, asa ca lansarea nu vine ca o surpriza pentru cei care folosesc un calculator, multe informatii despre actualizare aparand pana azi. Windows 10 Fall Creators Update este o actualizare gandita in principal pentru a rezolva probleme ale versiunii anterioare, dar si pentru a aduce functii noi si importante pentru utilizatori, lansarea fiind asteptata de multa lume.

Windows 10 Fall Creators Update aduce foarte multe functii noi pentru realitate mixta, adica o combinatie intre realitate augmentata si realitate virtuala, ambele devenind tot mai populare. Windows 10 Fall Creators Update pune foarte mare accent pe acestea si pentru ca exista tot mai multe casti pentru realitate virtuala care au nevoie de calculatoare pentru a functiona corect, Microsoft oferind suport pentru ele.

Windows 10 Fall Creators Update – Lansarea are loc la ora 20:00

Windows 10 Fall Creators Update va fi lansat incepand cu ora 20:00 in Romania, iar cei care au calculatoare vor putea face actualizarea folosind sistemul de actualizare software, sau o aplicatie dedicata. Avand in vedere ca foarte multa lume asteapta lansarea Windows 10 Fall Creators Update, exista posibilitatea foarte mare ca descarcarea actualizarii sa se faca foarte greu, asa ca daca doriti sa o instalati, ar fi bine sa aveti si foarte multa rabdare.

Windows 10 Fall Creators Update aduce cu lansarea deasemenea imbunatatiri majore pentru securitatea calculatoarelor, noi functii pentru editarea pozelor si metode mai usoare de a interactiona cu prietenii. Windows 10 Fall Creators Update imbunatateste deasemenea si performantele calculatoarelor pe care urmeaza sa fie instalat, astfel ca daca aveati probleme din acest punct de vedere, s-ar putea sa sesizati o imbunatatire dupa lansare.

Windows 10 Fall Creators Update are lansarea facuta la aproape o luna dupa ce Apple a lansat macOS High Sierra 10.13, actualizarea majora de anul acesta pentru Mac-urile sale. Windows 10 Fall Creators Update a fost testat indelung si este cu siguranta pregatit pentru a fi oferit lumii intregi, asa ca acum ramane doar sa vedem daca schimbarile facute de catre Microsoft vor fi intr-adevar apreciate de catre toata lumea, sau daca vor exista si dezamagiri.

Windows 10 Fall Creators Update Lansarea

4 COMENTARII