iPhone X va Creste Vanzarile de Telefoane

iPhone X va creste vanzarile de telefoane mobile in cursul anului 2018, noul produs al companiei Apple fiind extrem de interesant pentru consumatorii globali.

iPhone X va creste vanzarile globale de telefoane, conform analistilor care sunt de parere ca noul telefon mobil al companiei Apple va impulsiona oamenii sa cumpere mai multe produse de acest gen. iPhone X va ajuta vanzarile globale de telefoane sa inregistreze o prima crestere trimestriala de la un an la altul, analistii fiind de parere ca acest lucru se va intampla chiar din T1 2018.

iPhone X va ajuta vanzarile de telefoane mobile sa creasca la 1.9 miliarde de unitati in cursul anului 2018, 86% dintre toate aceste vanzari fiind reprezentate de smartphone-uri. Vorbim despre o crestere de 6% pentru vanzarile de telefoane mobile comparativ cu ceea ce se estimeaza pentru anul 2017, iar analistii par sa creada ca iPhone X este telefonul “magic” care va genera incasari mai mari pentru producatorii de telefoane mobile.

iPhone X este estimat a inregistra cele mai mari vanzari in SUA, Europa de Vest si China, in ciuda pretului mare de vanzare, dar si a problemelor foarte mari cu stocurile Apple. Consumatorii sunt interesati sa cumpere smartphone-uri premium, cu cat mai multe functii, iar pretul nu prea pare sa conteze chiar atat de mult pentru cei care isi doresc neaparat cele mai noi gadget-uri, cum va fi si iPhone X.

iPhone X va Creste Vanzarile de Telefoane

iPhone X nu va genera vanzari foarte mari pentru compania Apple in ultimul trimestru fiscal al anului 2017, insa este de asteptat ca ele sa creasca substantial la inceputul anului viitor. probleme cu productia iPhone X in cantitati suficient de mari vor tine in loc vanzarile telefonului mobil, asa ca va fi interesant de vazut cum va reusi Apple sa depaseasca aceasta problema la inceputul anului viitor.

“We expect Apple’s iPhone X to be the sales driver in North America, China and Western Europe, despite its high price. Given the late November availability of the iPhone X, we expect the iPhone’s replacement cycle to flow more strongly into 2018,”

iPhone X va fi desigur si in topul telefoanelor mobile care vor genera cel mai mare profit pentru vreun producator, Apple dominandu-si oricum concurenta din acest punct de vedere de cativa ani. Totusi, cu iPhone X compania Apple si-a crescut mai mult marja de profit din cauza pretului foarte mare de vanzare, asa ca este de asteptat ca si cota sa globala de profit din piata smartphone sa creasca substantial anul viitor.

iPhone X ca telefon care va creste vanzarile globale de telefoane mobile pare o idee destul de ciudata, insa nu imposibila, avand in vedere ceea ce a realizat compania Apple. Ca sa fiu sincer, nu cred ca Apple poate pune extrem de multa baza in iPhone X pentru a genera profit urias in cursul anului 2018, dar poate ca analistii nu sunt doar prea optimisti, ci vor avea si dreptate in final.

iPhone X Vanzari Telefoane