Prima Pagina iOS 11 iOS 11.1 beta 3 – Autonomia Bateriei pe iPhone

iOS 11.1 beta 3 – Autonomia Bateriei pe iPhone

iOS 11.1 beta 3 are autonomia bateriei pe iPhone dezvaluita intr-un test comparativ care ne arata cum a evoluat ea din momentul lansarii iOS 11.1 beta 2.

iOS 11.1 beta 3 are autonomia bateriei pentru iPhone comparata intr-un clip video care ne spune cum s-a modificat aceasta in comparatie cu ceea ce ne este oferit pentru iOS 11.1 beta 2. Veti vedea in clipul video de mai jos autonomia bateriei iOS 11.1 beta 3 si iOS 11.1 beta 2 comparata pe iPhone 7 Plus si iPhone 8 Plus, doua dintre modelele de telefoane Apple care au baterii de peste 2000 mAh integrate de companie.

iOS 11.1 beta 3 reduce cu putin peste o ora autonomia bateriei iPhone 8 Plus in comparatie cu iOS 11.1 beta 2, diferenta fiind una substantiala pentru utilizatorii din lumea intreaga. Pe de alta parte, iOS 11.1 beta 3 pe iphone 7 Plus ar trebui sa creasca cu pana la 50 de minute autonomia bateriei, insa utilizand actualizarea in ultimele zile pot spune ca in cazul meu efectul a fost exact invers dupa instalare.

iOS 11.1 beta 3 – autonomia bateriei pe iPhone

iOS 11.1 beta 3 practic reduce autonomia bateriei iPhone 8 Plus de la o peste 8 ore de utilizare la putin peste 7 ore, insa asta in timp ce autonomia iPhone 7 Plus a crescut substantial. Avand in vedere aceste fluctuatii in autonomia bateriei iOS 11.1 beta 3 in comparatie cu iOS 11.1 beta 2, este foarte clar ca Apple a implementat multe modificari interne importante pentru sistemul de operare iOS 11.1.

iOS 11.1 beta 3 a fost prezentat de catre compania Apple ca o actualizare menita sa rezolve probleme de functionare si sa imbunatateasca performantele generale ale iPhone si iPad. Iata ca aceste schimbari vin totusi si cu alte modificari pentru autonomia bateriei iPhone si iPad, asa ca poate ar fi bine sa evitati sa instalati iOS 11.1 beta 3 in telefoanele voastre in acest moment.

 • amne

  Pentru iphone 7? Aveți idee dacă afectează cu ceva durata bateriei?

 • BurN®

  18 ore 23 min utilizare 23ore 48 min repaus cu beta 2 pe 6s! Net in permanenta activ și conectat la watch 24/24! Pana acum pentru mine beta 2 are cea mai buna autonomie și fluiditate

 • Gini

  BurN mai minte omul dar nici chiar așa!
  Nici pe iPhone plus nu scoți orele alea

 • Gini

  Amne pe iPhone 7 mie nu mi se pare ca afectează cu ceva! Oricum nu folosesc eu decât facebook wapp și să vorbesc la telefon!
  Dar sunt super mulțumit de cum rulează iOS 11.1 beta 3

 • keepa

  @BurN, tare gluma :))

 • Vlad

  @BurN chiar am ras. Banuiesc ca l-ai incarcat de vreo 3 ori in timpul ala.

 • 18 ore de ecran deschis nu fac nici în 4 zile ….. media de utilizare la mine e undeva la 4h de ecran deschis pe zi …..

 • Dan Mihai

  Offtopic: iPhone 7 se vinde mai bine decat iPhone 8. Ce ziceti, il va depasi si pe iPhone X?

 • sudteamromania

  Dan Mihai, mesajul tău este scris de pe un samsung ?

 • Antistar

  am observat ca watchOS are impact asupra bateriei in general si dupa versiunea de soft. de exemplu pe 6s cu 11.0.3 si watchOS 3, bateria pe 6s se scurgea efectiv. abia puteam aduna jumatate de zi. am facut update la watchOS4 pe apple watch si bateria e considerabil mai okay pe 6s. nu stiu exact care e cauza dar probabil exista ceva pairing protocols care recomanda update pe amandoua deviceurile

 • susp3kt

  iPhone 6 și-a revenit bateria!

 • RaduD

  Eu cred ca orice varianta beta, pentru ei care o instaleaza, trebuie luata asa cum este, de test, fara verdicte definitive si generalizari.

 • valyx

  La iphone 8 plus va tine mai mult de o zi bateria?

 • Alin Mihai

  Cand va fi lansat ios 11.1? (Ma refer versiunea finala)

 • Adrian F

  Salut,ai dreptate. Folosesc 6s iOS 10.0.1 împreuna cu Apple watch series 1 watchOS 3.1.3. Am încercat sa dezactivez tot pe watch (heart rate ,workouts etc) ..am lăsat doar unele notificări(tine cam o zi si puțin ) Peste noapte bateria de la ceas scade cu 15% si la telefon cu 10%. Ce versiune de ceas folosești ?
  Dacă folosești series 1 (procesor dual core ) zi-mi cum se comporta cu watchOS 4. O zi buna!

 • Antistar

  folosesc series 2, dupa update la watchOS 4 e f okay. ideea e ca daca vrei sa faci update la watch, ar trebui sa faci si la telefon. ceea ce nu iti recomand pama apare 11.1

 • Adrian F

  Salut, ai instalat watchOS 4.1 ? Zi-mi daca ai întâlnit un “bug” la aplicatie mesaje de pe ceas.De ex: ( Îți intra direct in mesajul pe care il ai ca si necitit atunci când deschizi mesaje din complications chiar dacă ai deschisă lista de mesaje si nu un anumit contact)