Apple Watch – Cum a Salvat Viata unui Barbat

Apple Watch a salvat viata unui barbat care suferea de o problema medicala care i-ar fi pus capat vietii daca nu ar fi fost descoperita la timp.

Apple Watch salvat viata unui barbat in cazul caruia s-a descoperit ca sufera de un embolism pulmonar, acesta putandu-i fi fatal daca nu ar fi fost alertat de ceasul inteligent al Apple. Barbatul a folosit aplicatia HeartWatch pentru a-si monitoriza in mod constant ritmul cardiac, iar aplicatia l-a alertat in momentul in care acesta a depasit valoarea normala pentru el si i-a recomandat sa mearga la medic.

Facand investigatii medicale amanuntite, barbatului i-a fost descoperit un embolism pulmonar care i-ar fi putut pune capat vietii daca nu ar fi fost descoperit multumita Apple Watch. Barbatul avea multiple cheaguri de sange in plaman cand a fost supus unei scanari folosind un tomograf, iar toate acestea multumita alertei date de Apple Watch, care l-a convins sa mearga sa consulte un doctor.

Doctorul care a descoperit problema barbatului a afirmat ca embolismul pulmonar i-ar fi fost cu siguranta fatal daca nu era descoperit, iar de aici vedem cat de importanta este monitorizarea constanta a batailor inimii. Barbatul a avut si alte simptome care, impreuna cu alerta data de Apple Watch, l-au motivat sa mearga si sa ceara ajutorul unui doctor pentru a vedea cat de mare este problema de sanatate de care sufera.

Aplicatia HeartWatch pentru Apple Watch a fost creata de catre un dezvoltator al carui tata a decedat la varsta de 56 de ani din cauza unei probleme la inima care nu a fost descoperita. Acum aplicatia HeartWatch ajuta oameni sa descopere probleme care le pun viata in pericol, iar asa aflam ca un smartwatch, fie Apple Watch sau alt model, ne poate salva viata prin monitorizarea constanta a sanatatii.

“I got an alert from HeartWatch that my heart rate was continually above my resting heart rate of 54, even when I was just sitting at my desk. That along with other symptoms I was having was enough data I needed to act on it, and realise it wasn’t a panic attack (since I have severe generalised anxiety), that it was something more.”

https://twitter.com/_jamestgreen/status/918849102741458944