Prima Pagina Apple Watch Apple Watch – Cum a Salvat Viata unui Barbat

Apple Watch – Cum a Salvat Viata unui Barbat

Apple Watch a salvat viata unui barbat care suferea de o problema medicala care i-ar fi pus capat vietii daca nu ar fi fost descoperita la timp.

Apple Watch salvat viata unui barbat in cazul caruia s-a descoperit ca sufera de un embolism pulmonar, acesta putandu-i fi fatal daca nu ar fi fost alertat de ceasul inteligent al Apple. Barbatul a folosit aplicatia HeartWatch pentru a-si monitoriza in mod constant ritmul cardiac, iar aplicatia l-a alertat in momentul in care acesta a depasit valoarea normala pentru el si i-a recomandat sa mearga la medic.

Facand investigatii medicale amanuntite, barbatului i-a fost descoperit un embolism pulmonar care i-ar fi putut pune capat vietii daca nu ar fi fost descoperit multumita Apple Watch. Barbatul avea multiple cheaguri de sange in plaman cand a fost supus unei scanari folosind un tomograf, iar toate acestea multumita alertei date de Apple Watch, care l-a convins sa mearga sa consulte un doctor.

Doctorul care a descoperit problema barbatului a afirmat ca embolismul pulmonar i-ar fi fost cu siguranta fatal daca nu era descoperit, iar de aici vedem cat de importanta este monitorizarea constanta a batailor inimii. Barbatul a avut si alte simptome care, impreuna cu alerta data de Apple Watch, l-au motivat sa mearga si sa ceara ajutorul unui doctor pentru a vedea cat de mare este problema de sanatate de care sufera.

Aplicatia HeartWatch pentru Apple Watch a fost creata de catre un dezvoltator al carui tata a decedat la varsta de 56 de ani din cauza unei probleme la inima care nu a fost descoperita. Acum aplicatia HeartWatch ajuta oameni sa descopere probleme care le pun viata in pericol, iar asa aflam ca un smartwatch, fie Apple Watch sau alt model, ne poate salva viata prin monitorizarea constanta a sanatatii.

“I got an alert from HeartWatch that my heart rate was continually above my resting heart rate of 54, even when I was just sitting at my desk. That along with other symptoms I was having was enough data I needed to act on it, and realise it wasn’t a panic attack (since I have severe generalised anxiety), that it was something more.”

 • Srb Srb

  Multumim Apple ca existi.
  Altii incearca bombe altii salveaza vieti

 • comisorin

  wow ce a putut sa facă un ceas apple , ce reclama frumoasa , sa te pupam in c.. apple ce poți face tu

 • Srb Srb

  Nu ai bani nu pupi nimic

 • Marian

  In romamania….pana ajungi la tomograf…lasi ceasul mostenire

 • Marian

  Romania!Scz.

 • Srb Srb

  in Romania cu relatii si bani ajungi unde vrei tu

 • Marian

  De ce in alte tari din europa,putine ce-i drept,nu ai nevoie de relatii si bani ca sa te poti trata?Tu si altii ca tine incurajezi spaga!Esti un nimeni cu bani!Daca te las singur in jungla mori deshidratat.Altceva decat iphone nu stii.

 • Srb Srb

  PT CA EXISTA RESPECT ! Eu nu incurajez SPAGA ci autoritatiile,cei care conduc si salariile mici o fac, dar esti prea copil sa intelegi !! Stai calm, ca nu ai cum sa faci bani FIIND PRROST fara sa stii sa te descurci..nu ai cum intelege…si stai calm cam peste tot asa este, daca ai bani si relatii ai o viata mai usoara…
  Un sarac,nu poate intelege…un sarac te ia cu texte “daca te las singur in jungla..” numai texte de oameni tampiti…este si normal sa fii sarac la asa gandire. Adapteaza-te lumii in care traiesti si momentului si o sa vezi ca iti va merge mai bine, sau ramai cu gandirea asta de pampalau

 • Srb Srb

  da super reclama, tu te duci la spital ca te doare burta, si vine Apple la tine sa inventati o poveste cum ti-a salvat burta AW…

 • claudiu

  Stau și mă întreb oare cum acest moderator nu șterge comentariile jignitoare ale acestui mascarici?

 • Alex S.

  Ieri ma dorea o masea ….
  Si cand am vazut noul IOS …. o trecut durerea 😂😂😂 multumesc Apple 😂

 • pyt.gt

  @claudiu , alti au gresti putin si au luat ban pe el il toleriaza , ori is rude , ori ………….

 • Mihai V

  Pentru ca si lui ii place mascarada asta de 2 lei, sunt din acelasi staff. . . . nu observi ca nu-i face niciodata observatie . . . . bufonul face trafic, acum te-ai prins ?

 • comisorin

  mai lasă ne srb tu ori ești fanatic , ori ești p , ori primești bani , mai avem și noi produse apple , da nu suntem pupincuristi ca tine