Samsung Galaxy S8 Copiaza o Functie a iPhone 8

Samsung Galaxy S8 va copia o functie foarte populara a iPhone 8 Plus din dorinta Sasung de a mai creste vanzarile telefonului pana la finalul anului.

Samsung Galaxy S8 copiaza o functie foarte populara a iPhone 8 Plus pe care compania Apple o are disponibila inca din cursul anului trecut cand iPhone 7 Plus a fost lansat pe pietele globale. Mai exact, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba integrata functia Portret pe care o avem acum disponibila inclusiv in iPhone 8 Plus, ea fiind imbunatatita de catre cei din Cupertino dupa un an de testare in versiune beta cu clientii.

Samsung Galaxy S8 va avea functia Portret pentru camera dupa ce Samsung Galaxy Note 8 a avut-o integrata aproximativ la fel precum o vedem acum in iPhone 8 Plus, dar cu o imbunatatire majora. Mai exact, Samsung Galaxy Note 8 permite ajustarea nivelului de blur aplicat fundalului unei poze, lucru pe care iPhone 8 Plus nu il ofera, dar pe care Samsung Galaxy S8 l-ar putea oferi pentru utilizatori dupa lansarea functiei.

Samsung Galaxy S8 are o camera standard, nu duala, astfel ca Samsung a implementat in telefon o functie oarecum apropiata de cea Portret din iPhone 8 Plus, dar nu suficient de buna. Acum cei de la Samsung sustin ca au gasit o metoda de a oferi in Samsung Galaxy S8 functia Portret pe care iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 o au disponibila, dar ramane de vazut cam cat de buna se va dovedi a fi ea.

Samsung Galaxy S8 copiaza o functie populara a iPhone 8 Plus

Samsung Galaxy S8 are o camera foarte buna, nu la fel de performanta precum cele din iPhone 8 Plus sau Samsung Galaxy Note 8, dar functia Portret va fi cu siguranta utila. Din moment ce Google Pixel 2 are o asemenea functie, era normal ca si Samsung Galaxy S8 sa aiba functia integrata, mai ales ca iPhone 8 Plus a fost foarte laudat pentru ceea ce este capabil sa ofere in baza ei pentru clientii Apple.

Samsung Galaxy S8 iPhone 8

Samsung Galaxy S8 a fost laudat in primavara pentru pozele excelente pe care este capabil sa le faca, iar functia Portret va completa experienta oferita clientilor, la fel ca la iPhone 8 Plus. Samsung Galaxy S8 are in mod surprinzator oferita functia Portret pentru camera, dar asta pentru ca iPhone 8 Plus o are, iar Samsung are nevoie de ceva similar in telefonul sau premium vandut acum.

Samsung Galaxy S8 va avea functia Portret integrata pentru camera intr-o actualizare care urmeaza sa fie oferita in perioada urmatoare, ea urmand a fi utlizata similar cu cea din iPhone 8 Plus. Samsung Galaxy S8 nu mai este un telefon de “prima mana”, asa cum este iPhone 8 Plus, iar asta pentru ca Samsung Galaxy S9 este in proces de dezvoltare pentru lansare in primavara anului viitor, asa ca va fi interesant de vazut ce alte functii majore vom vedea.