Google Pixel 2 – Autonomia Bateriei fata de iPhone 8

Google Pixel 2 are autonomia bateriei comparata cu cea a iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a ne arata care functioneaza pentru perioade mai lungi de timp.

Google Pixel 2 are autonomia bateriei comparata cu cea a iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8 si a altor telefoane Android care sunt disponibile in momentul de fata pe piata. Google Pixel 2 XL este deasemenea prezent in acest test compartiv pentru autonomia bateriei, insa rezultatele sunt foarte departe de a fi avantajoase pentru noile telefoane ale companiei Google, in ciuda asteptarilor fanilor seriei.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au autonomie de 8 ore si 57 minute, respect 9 ore si 3 minute, diferenta dintre ele fiind infima, in mod foarte surprinzator. Asta sugereaza faptul ca Google a gasit o metoda de a oferi o autonomie foarte buna pentru bateriile Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL, insa doar in raportul unuia cu celalalt, deoarece fata de alte telefoane lucrurile nu stau chiar atat de grozav.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au autonomie mai rpasta decat iPhone 8 PLus, LG V30, OnePlus 5 si HTC U11, semn ca Google putea sa faca mai multe pe partea de autonomie pentru ele. Pe de alta parte, Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au autonomie mai buna decat cea oferita de Samsung Galaxy S8, iPhone 8, LG G6 sau vechile modele de telefoane din seria Google Pixel lansate anul trecut.

Google Pixel 2 – Autonomia Bateriei comparata cu cea a iPhone 8

Google Pixel 2 autonomia bateriei

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au baterii de capacitate mai mare decat cea a iPhone 8, asa ca era de asteptat sa aiba autonomie mai buna, dar nu si fata de iPhone 8 Plus. Google Pixel 2 are o baterie de 2700 mAh, cu 900 mAh mai mare decat cea a iPhone 8 si aproape identica cu cea a iPhone 8 Plus, insa Google Pixel 2 XL are una de 3520 mAh, deci trebuia sa intreaca Google Pixel 2 XL fara probleme.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au din pacate autonomie mai mica decat iPhone 8 Plus desi bateriile lor ar fi trebuit sa sugereze cu totul altceva, insa poate ca acest lucru trebuia asteptat. Android nu este recunoscut pentru faptul ca permite oferirea unei autonomii foarte bune pentru telefoanele cu baterii imi, iar Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL nu fac in vreun fel abstractie de la aceasta regula.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL nu sunt vandute nici la preturi cu mult mai bune decat cele ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ba din contra, deci autonomia ar fi trebuit sa fie mai buna. Avand in vedere ca acest lucru nu se intampla, ramane doar sa vedem daca vanzarile Google Pixel 2 si Google Pixel 2 Xl vor fi mai mari decat cele ale seriei anterioare, sau vor ramane la valori la fel de mici si anul acesta.