Google Pixel 2 – Autonomia Bateriei fata de iPhone 8

Google Pixel 2 are autonomia bateriei comparata cu cea a iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a ne arata care functioneaza pentru perioade mai lungi de timp.

Google Pixel 2 are autonomia bateriei comparata cu cea a iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8 si a altor telefoane Android care sunt disponibile in momentul de fata pe piata. Google Pixel 2 XL este deasemenea prezent in acest test compartiv pentru autonomia bateriei, insa rezultatele sunt foarte departe de a fi avantajoase pentru noile telefoane ale companiei Google, in ciuda asteptarilor fanilor seriei.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au autonomie de 8 ore si 57 minute, respect 9 ore si 3 minute, diferenta dintre ele fiind infima, in mod foarte surprinzator. Asta sugereaza faptul ca Google a gasit o metoda de a oferi o autonomie foarte buna pentru bateriile Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL, insa doar in raportul unuia cu celalalt, deoarece fata de alte telefoane lucrurile nu stau chiar atat de grozav.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au autonomie mai rpasta decat iPhone 8 PLus, LG V30, OnePlus 5 si HTC U11, semn ca Google putea sa faca mai multe pe partea de autonomie pentru ele. Pe de alta parte, Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au autonomie mai buna decat cea oferita de Samsung Galaxy S8, iPhone 8, LG G6 sau vechile modele de telefoane din seria Google Pixel lansate anul trecut.

Google Pixel 2 – Autonomia Bateriei comparata cu cea a iPhone 8

Google Pixel 2 autonomia bateriei

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au baterii de capacitate mai mare decat cea a iPhone 8, asa ca era de asteptat sa aiba autonomie mai buna, dar nu si fata de iPhone 8 Plus. Google Pixel 2 are o baterie de 2700 mAh, cu 900 mAh mai mare decat cea a iPhone 8 si aproape identica cu cea a iPhone 8 Plus, insa Google Pixel 2 XL are una de 3520 mAh, deci trebuia sa intreaca Google Pixel 2 XL fara probleme.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au din pacate autonomie mai mica decat iPhone 8 Plus desi bateriile lor ar fi trebuit sa sugereze cu totul altceva, insa poate ca acest lucru trebuia asteptat. Android nu este recunoscut pentru faptul ca permite oferirea unei autonomii foarte bune pentru telefoanele cu baterii imi, iar Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL nu fac in vreun fel abstractie de la aceasta regula.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL nu sunt vandute nici la preturi cu mult mai bune decat cele ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ba din contra, deci autonomia ar fi trebuit sa fie mai buna. Avand in vedere ca acest lucru nu se intampla, ramane doar sa vedem daca vanzarile Google Pixel 2 si Google Pixel 2 Xl vor fi mai mari decat cele ale seriei anterioare, sau vor ramane la valori la fel de mici si anul acesta.

19 COMENTARII

  1. Astea nu-s teste conforme cu realitatea, Samsung s8 plus bate orice telefon in autonomie iar iPhone 8 plus se situează printre ultimele, nici nu e greu de înțeles la ce baterie mică are iPhone

  2. @Crs, decat sa vorbesti aiurea mai bine taci, eu am scos 11 ore utilizare si 34 ore repaus..(am si un ss prin telefon in care doar wapp are 38% utilizare in alea 11 ore si nu este o aplicatie care sa manance putina baterie) pe iphone 8 plus cu ios 11.1 beta 1 cu fb, wapp, mesaje, yt si vb la tel. MOR PE PROSTII ASTIA cu android care sufera ca iphone are baterie mica, am prieten cu samsung s8 si crede-ma ca bateria la s8 e inferioara celei din iphone 8 plus.

  3. Inainte ma miram ca il vedeam pe Srb cum va lua la misto pe toti in parte..dar acum il inteleg..si sincer bine va face unora, ca prea mult papati ce nu trebuie.

  4. Testele făcute de phonearena sunt cele mai dubioase din ce găsești pe internet. Este de ajuns sa facem câteva comparații simple, cu telefoane cunoscute. Deci la ei avem așa:
    S8+ 8h
    S8 8h22m
    Deci s8 are autonomie mai mare ca s8+?, ok trecem mai departe

    (2600mah) S6 edge 8h11m
    (2550mah) S6 7h14m
    Același telefon cam cu aceiași bateria are cu o ora mai puțină autonomie??

    (3600mah) S7 edge 7h18m
    (3000mah) S7 6h37m
    Deși au baterii mult mai mari decât antecesorii și un Soc mai eficient, s7edge are aceiași autonomie ca S6, având 1050mah în plus!?!?

    (2770mah) Pixel
    (3450mah) Pixel xl
    Și phonearena zice că cel mic are autonomie mai bună ca cel mare, când toată lumea știe că e invers.

    Phonearena este o glumă, dar na, fiindcă ei mereu pun iPhone sus in top ii credem și le dam mare importanță? la fel cum și geekbench e foarte important în ultimă vreme pe aici.
    Ați decis să credeți pe cei ce va spun ce vreți să ascultați, nu pe cei ce spun adevărul.

  5. Pot să confirm și eu, am iphone 8 plus iar bateria este super ok. Am avut Galaxy S8 însă nu se compara cu iphone 8 plus când vine vb de baterie ip 8+ fiind mult peste s8.

  6. La orice telefon depinde modul cum descarci bateria.. Dacă folosiți video calling și YouTube, Facebook etc orice baterie te poate tine doar câteva ore, în schimb dacă folosești telefonul doar pentru apeluri, mesaje, puțin internet browsing normal ca te tine cate 8-9-10 ore.

  7. O baterie mai mare nu însemna neaparat o autonomie mai mare fata de o baterie mai mică. Depinde de foarte mulți factori: procesor, dimensiunea ecranului, rezoluția ecranului, tehnologia folosită in ecran, softul(de exemplu la S7 Edge fata de S6 Edge, ecranul este mai mare, are mult mai multe funcții noi, procesorul este mai puternic, alta camera..etc). La fel și stratul de personalizare este diferit. Deci toate aceste diferențe pot afecta bateria dispozitivului. Asta este valabil in toate cazurile, nu doar cu Samsung. Este exact ca și la o mașina: motor mai mare, mai mulți cai, mai multă performanța, consum de combustibil mai mare.

  8. Deci tu nu vezi nimic dubios?
    Arata-mi un singur test in care cineva ne arată că S6 edge are autonomie mai bună ca s7 edge. Iar procesorul acestuia din urmă chiar daca e mai puternic este si un pic mai eficient