Samsung Galaxy Note 9 – Noutati Majore Anuntate

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba noutati majore in 2018, compania Samsung avand noul telefon deja in proces de dezvoltare in vederea lansarii globale.

Samsung Galaxy Note 9 are noutati majore anuntate chiar de catre compania Samsung in cursul acestei zile, dezvaluirea venind multumita unui articol publicat pe blogul celor din Coreea de Sud. Cei de la Samsung au detaliat o parte din procesul de dezvoltare al Samsung Galaxy Note 8 si au anuntat ca au inceput sa dezvolte inclusiv unele noutati importante pentru Samsung Galaxy Note 9, care va fi lansat in 2018.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba noutati importante pentru un stylus cu functii noi integrate de catre compania Samsung ea dand de inteles ca modelul de anul acesta nu este unul chiar atat de grozav. Samsung sustine ca nu face vreo pauza in procesul de dezvoltare al noilor telefoane, astfel ca Samsung Galaxy Note 9 este dezvoltat cu noutati in momentul de fata de catre inginerii sai din Coreea de Sud, lansarea urmand a avea loc vara viitoare.

Samsung Galaxy Note 9 este dezvoltat cu luarea in calcul a tuturor nevoilor si dorintelor utilizatorilor din lumea intreaga, iar asta inseamna ca vom vedea foarte multe noutati importante oferite in telefon. Stylusul este un punct central pentru aceasta serie de telefoane ale celor din Coreea de Sud, asa ca ne putem astepta ca Samsung Galaxy Note 9 sa aiba noutati si functii speciale, mai ales ca iPhone va avea Apple Pencil din 2019.

Samsung Galaxy Note 9 are noutati majore anuntate de catre Samsung

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba ca noutati majore un stylus cu latenta mai mica decat cel integrat in Samsung Galaxy Note 8, iar asta pentru ca Apple Pencil va fi cu siguranta mai bun. Cei de la Samsung s-au bucurat pana acum de ignoranta Apple in ceea ce priveste integrarea suportului pentru stylus in iPhone, dar preferintele americanilor se schimba, asa ca telefonul va trebui sa vina cu noutati majore.

“Usually, when one project comes to an end, we have a small break before moving on to the next. But this time, we’re not taking any breaks, even though the Galaxy Note8 product planning process was so challenging. We are already considering how to approach the development of the next Note by evaluating the latest model and looking for ways to improve upon signature features like the S Pen.”

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa aiba printre noutati si un nou tip de ecran pentru a putea oferi latenta mai mica pentru stylus, rata de actualizare a informatiilor trebuind sa fie foarte mare pentru model. Apple a reusit sa ofere functii majore pentru iPad Pro cu Apple Pencil multumita unui ecran cu o rata de actualizare foarte mare, asa ca Samsung Galaxy Note 9 are nevoie printre noutati de ceva similar pentru a concura mai usor cu iPhone.

Samsung Galaxy Note 9 are toate aceste noutati pregatite de catre compania Samsung pana in luna august a anului 2018, deci exista mult timp pentru a le dezvolta cum trebuie. Samsung Galaxy Note 9 nu va avea lansarea grabita in 2018, asa cum s-a intamplat anul acesta, deci ramane doar sa vedem in lunile urmatoare care va fi lista completa de noutati majore pe care compania Samsung intentioneaza sa o ofere.

Samsung Galaxy Note 9 noutati