Blackberry Motion – Autonomie Record pentru Baterie

Blackberry Motion promite sa ofere autonomie record pentru baterie, acesta fiind si primul telefon mobil capabil sa functioneze atat de mult in utilizare.

Blackberry Motion este un telefon mobil pe care compania Blackberry l-a anuntat chiar in cursul acestei luni, el fiind deja disponibil pentru precomanda in Orientul Mijlociu, pentru cei interesati. Blackberry Motion nu este un smartphone premium, ci unul mid-end, insa in ciuda acestui lucru, cei de la Blackberry sustin ca el poate ofer nu mai putin de 32 de ore de utilizare pentru cei care-l vor cumpara de la canadieni.

Blackberry Motion ar trebui sa ofere o autonomie de 3 ori mai mare in comparatie cu celelalte telefoane Android sau chiar iPhone, afirmatia fiind una foarte curajoasa. In clipul video de mai jos avem si o prezentarea facuta de catre cei de la Blackberry pentru noul Blackberry Motion, compania punand in evidenta bateria de 4000 mAh integrata in telefon, ea fiind cea care ar oferi autonomia atat de mare.

Blackberry Motion cu o autonomie de 32 de ore pentru utilizare ar stabili un adevarat record pentru industria telefoanelor mobile, daca afirmatiile canadienilor sunt adevarate. Blackberry Motion ar putea fi telefonul mobil “de vis” al multor utilizatori de smartphone-uri, iar asta deoarece o autonomie atat de buna pentru baterie este dorita de catre orice posesor de telefon Android, sau iPhone, desi nimeni nu obtine asa ceva.

Blackberry Motion – autonomie record pentru baterie

Blackberry Motion nu are un procesor de ultima generatie, deci teoretic nu administreaza foarte eficient energia din baterie, insa chiar si asa, cei de la Blackberry se lauda cu o autonomie grozava. Blackberry Motion are totusi un ecran foarte rezistent la zgarieturi si alte caracteristici ale telefoanelor premium, insa pretul sau mic este foarte accesibil pentru o gama larga de clienti de pe glob.

Blackberry Motion cu o autonomie de 32 de ore ar fi primul telefon mobil care poate functiona atat de mult cu o singura incarcare, pentru ca niciun alt producator nu a oferit ceva similar. Blackberry nu ofera si detalii cu privire la modul in care a reusit sa obtina o autonomie atat de mare pentru bateria Blackberry Motion, asa ca ramane doar sa vedem primele review-uri si daca laudele canadienilor sunt adevarate.

Blackberry Motion este o noua tentativa a celor de la Blackberry de a ajunge in atentia lumii intregi cu un telefon care nu uimeste prin specificatiile tehnice, componentele fiind slabe. Blackberry Motion ar putea totusi sa readuca unii fani ai Blackberry catre brand-ul pe care l-au parasit, asa ca ramane doar de vazut daca telefonul ofera mai mult decat sugereaza la pretul de doar 400 de euro perceput de canadieni.