Nokia 7 – Specificatiile Tehnice Oficiale

Nokia 7 are specificatiile tehnice oficiale anuntate de catre compania HMD Global, telefonul urmand a intra in concurenta cu iPhone SE si iPhone 6 in curand.

Nokia 7 are specificatiile tehnice oficiale anuntate de catre compania HMD Global in cursul acestei dimineti, telefonul fiind perfect pentru a intra in lupta cu iPhone SE si iPhone 6 in momentul de fata. Vorbim despre un telefon Android ale carui specificatii tehnice ne arata ca HMD Global este destul de serioasa in a transforma Nokia 7 o alternativa serioasa pentru clientii care isi doresc un telefon de clasa medie.

Nokia 7 are specificatii tehnice medii, adica un ecran LCD cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, carcasa fiind o combinatie din sticla si aluminiu. Nokia 7 are deasemenea un chip Qualcomm Snapdragon 630, cu mult inferior celui din telefoanele Android premium, insa destul de apropiat de cele folosite de catre compania Apple in iPhone SE si iPhone 6, cu care va concura in mod direct.

Nokia 7 are deasemenea 4 GB RAM integrati de catre compania HMD Global, insa desigur ca va exista si o versiune cu 6 GB RAM, ambele urmand a fi puse in vanzare in perioada urmatoare. Prima versiune a Nokia 7 care are doar 4 GB RAM va avea un pret de vanzare de aproximativ 380 de dolari, in timp ce a doia va costa aproximativ 410 dolari, deci vorbim despre un pret foarte bun pentru specificatiile oferite.

Nokia 7 – specificatiile tehnice oficiale anuntate

Nokia 7 are deasemenea o camera principala de 16 megapixeli integrata de catre compania HMD Global, aceasta avand si deschidere f/1.8, deci teoretic ar trebui sa faca poze foarte bune. Nokia 7 are o camera frontala de 8 megapixeli, ambele beneficiind si de tehnologia Dual-Sight care permite inregistrarea simultana de poze cu ambele camere pentru a oferi o experienta de exceptie.

Nokia 7 are o baterie de 3000 mAh integrata, deci teoretic ar trebui sa ofere o autonomie mult mai buna decat cea pe care o au iPhone SE sau iPhone 6 in momentul de fata. Partea interesanta este ca Nokia 7 va avea disponibil inclusiv Android 8 Oreo, aceasta fiind o surpriza buna pentru un telefon de acest gen, pentru a-l face competitiv in fata produselor Apple, dar si cele ale producatorilor chinezi.

Nokia 7 va fi lansat pe data de 24 octombrie in China, tara in care se vand cele mai multe telefoane Android si piata principala in care HMD Global vrea sa genereze vanzari sustinute. Nokia 7 face parte dintr-o serie de telefoane mobile pe care compania HMD Global le-a lansat in ultima perioada pe piata, asa ca va fi interesant de vazut ce alte surprize vom mai avea din partea finlandezilor care au preluat brand-ul Nokia.

Nokia 7