iOS 11.1 beta 4 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad, dezvoltatorii de aplicatii fiind primii care primesc actualizarea ce este oferita de acum de catre Apple.

35

iOS 11.1 beta 4 a fost Lansat pe iPhone si iPad cu doar cateva minute in urma, compania Apple oferind actualizarea pentru toti dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Exact ca si in acea situatie, iOS 11.1 beta 4 poate fi instalat chiar in acest moment de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, sau cei care au un profil de dezvoltator instalat in momentul de fata in iDevice-uri.

iOS 11.1 beta 4 are mentionare ca si schimbari oferite pentru iPhone si iPad doar rezolvarile unor probleme de functionare si imbunatatirea experientei de utilizare. Avand in vedere ca iOS 11.1 a adus pana acum si imbunatatiri ale performantelor, sau ale autonomiei, e usor de crezut ca iOS 11.1 beta 4 va aduce pe iPhone si iPad inclusiv aceste tipuri de imbunatatiri importante, asa ca ramane doar sa vedem daca istoria se repeta.

iOS 11.1 beta 4 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 4 poate fi instalat in momentul de fata folosind sistemul Software Update, Actualizare Software, pe care compania Apple il are disponibil in iOS. Mai exact, toti cei care au un profil beta de dezvoltator instalat, pot merge in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, iar urmand instructiunile afiaste pe ecran instalarea poate fi facuta imediat.

iOS 11.1 beta 4 nu este disponibil deocamdata si in versiune beta publica, asa ca pentru aceasta s-ar putea sa mai asteptam cel putin o zi, cum se intampla de obicei. iOS 11.1 beta 4 nu vine singur, compania Apple lansand in aceasta seara inclusiv watchOS 4.1 beta 4, tvOS 11.1 beta 4 si macOS High Sierra 10.13.1 beta 4, toate actualizarile putand fi instalate in aceleasi conditii precum cea pentru iOS 11.1.

iOS 11.1 beta 4