Prima Pagina iOS 11 iOS 11.1 beta 4 – Noutati Importante pe iPhone

iOS 11.1 beta 4 – Noutati Importante pe iPhone

iOS 11.1 beta 4 are noutati importante pregatite pentru utilizatorii din lumea intreaga, versiunea fiind deocamdata oferita doar pentru dezvoltatorii de aplicatii.

29

iOS 11.1 beta 4 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii. In ciuda acestui lucru, iOS 11.1 beta 4 este o actualizare de peste 2 GB pentru iPhone 8 Plus, iar asta sugereaza faptul ca aceasta ar fi in realitate versiunea GM oferita de Apple inaintea lansarii versiunii finale a iOS 11.1, luna aceasta.

iOS 11.1 beta 4 nu are noutati importante mentionate de Apple, insa simpla dimensiune care sugereaza ca vorbim despre versiunea GM este o noutate majora pentru toata lumea. Mai mult decat atat, iOS 11.1 beta 4 rezolva problemele cu schimbarea orientarii in care sunt afisate aplicatiile in ecranul principal, sau orice alt meniu, dar rezolva deasemenea un bug periculos care permitea accesarea pozelor fara cod de acces.

iOS 11.1 beta 4 vine cu noutati importante pe iPhone

iOS 11.1 beta 4 pare sa fie deasemenea mai stabil decat versiunea anterioara a sistemului de operare, performantele parand sa fie deasemenea usor imbunatatite. iOS 11.1 beta 4 vine deasemenea si fara aplicatia Feedback, prin care dezvoltatorii ofereau informatii despre problemele descoperite, aceasta fiind o noua dovada a faptului ca iOS 11.1 beta 4 ar fi intr-adevar versiunea GM a celor de la Apple.

iOS 11.1 beta 4 ar putea fi ultima versiune a iOS 11.1 beta, insa daca Apple are raportate, sau descopera, alte probleme majore, atunci e posibil sa vedem si o alta versiune beta lansata. iOS 11.1 beta 4 a fost lansat in aceeasi saptamana cu iOS 11.1 beta 3, asa ca este clara graba celor de la Apple de a pregati lansarea versiunii finale a iOS 11.1, ea urmand a fi oferita cu siguranta pana cand iphone X va fi lansat.