Prima Pagina Samsung Samsung vrea sa Copieze si Apple Store

Samsung vrea sa Copieze si Apple Store

Samsung vrea sa copieze Apple Store, coreenii avand in plan sa creeze magazine care sa rivalizeze cu cele ale companiei Apple, chiar daca nu vor avea acelasi fast.

Samsung vrea sa copieze Apple Store si sa-si faca magazine la fel de impunatoare precum cele pe care le are compania Apple, cel putin in Europa, pentru ca in Asia are deja cateva. In Mare Britanie cei de la Samsung intentioneaza sa amenajeze un magazin care sa rivalizeze cu cel din Regent Street, Londra, cel mai impunator Apple Store pe care compania Apple il are in Marea Britanie, iar imaginea de mai jos a fost creata ca un concept de catre arhitecti.

Samsung vrea sa inchirieze un spatiu de aproximativ 6000 de metri patrati pentru a-si pune in aplicare ideile, un mall din Londra fiind ales deja pentru a il gazdui. Noul mall va fi deschis peste 1 an, deci Samsung va mai avea de asteptat pana cand va incepe sa incerce sa atraga clienti ai companiei Apple, insa compania are idei marete cu privire la ceea ce ar trebui sa insemne viitorul sau magazin.

Samsung a mai deschis diverse magazine in care incearca sa creeze experiente similare cu cele oferite de catre compania Apple, insa pana acum nu a reusit sa faca asta. Pana acum nicio companie nu a reusit sa faca magazine in care sa adune la fel de multi fani precum reuseste Apple, Apple Store-urile sale fiind vizitate de sute de milioane de persoane anual, ele fiind adevarate atractii turistice in orasele in care sunt deschise.

Samsung nu este prima competitoare a Apple care a incercat sa creeze magazine competitoare pentru Apple Store, cei de la Microsoft esuand lamentabil cu tetantive simiare. Ca sa fiu complet sincer, pentru ca orice alta companie sa reuseasca sa copieze ceea ce Apple reuseste sa creeze in Apple Store este nevoie sa angajeze oamenii care lucreaza in aceste magazine ale celor din Cupertino.

“Samsung’s planned London space will be a similar size to the Apple store on Regent Street. The Coal Drops Yard mall, which will be about 100,000 square feet in total, is scheduled to open in October 2018.”

Samsung copieze Apple Store

 • Srb Srb

  Logic, astia copiaza tot…asa cum Viorel imi copiaza toate gesturile din veceu

 • Viorel Predatorul

  Păi ieși din veceu, că pute a labă de urs. Eu am femeie, nu fac “gesturi” în veceu…

 • ibadea

  Daca intri intr-un magazin Samsung, este ca si cum ai intra intr-un Altex sau Flanco…Samsung iar incearca marea cu degetul, oricum mai bine decat Microsoft care isi schimba strategia la fiecare urgan si lanseaza produse care dupa 1-2 ani le abandoneaza

 • RaduD

  Sa bage bani in magazine fizice, in epoca cumpărăturilor online, asta da strategie de afaceri…

 • snap

  RaduD sa fim serios, câți din noi nu se duc in magazine pentru a vedea cu ochii noștri ce cumpărăm ?

 • Srb Srb

  slaba rau…ai femeie…femeia ta e note 5 ala…

 • Alin Maciu

  E greu cu aprobarea postarilor a? Naspa cu adevarul. SRB esti prost rau cumetre. Tine-o tare in tine.

 • V.P

  Esti o rusine a site-ului !!

 • Srb Srb

  macar eu sunt ceva…fata de voi ce va plangeti de orice si nu aveti un ban sa contribuiti la societate si economie. Sunteti niste paraziti ce tot timpul bociti ca niste babe !!

 • Srb Srb

  ce rost are cu off topicul? mai intai invata macar sa ataci cu clasa si stil si dupa acea mai mi te adresezi

 • Fosocle

  Fatade de sticla si niste mese aranjate ca la cantina inseamna fastuos lol

 • Srb Srb

  Omule orice as fi eu macar nu vizitez “bloguri de rahat”
  Inseamna ca iti place si mancarea ta sa fie tot de rahat pt ca se pare ca iti traiesti viata in rahat

 • Alin Maciu

  Dar de ce legatura are viata sau mancarea cu blogul? Nu iti dai seama ca esti penibil cu astfel de comentarii? Esti sub orice critica copile. Am vazut ca tot comentezi si in legatura cu sistemele de operare. La naiba, nu e chiar doar “next” “next” ” finish”. Serios, esti un mare labagiu

 • Srb Srb

  Alin cand vei invata macar sa ataci sau sa jignesti cu stil si charm,atunci mai vorbim,momentan ramai in viata ta de rahat in care se pare ca iti place sa traiesti. Gaseste o femeie macar si una din gang ca tot e mai bine decat nimic,nu iti mai pierde timpul

 • V.P

  Scoate capul din scorbura si da o fuga prin Samsung Store -urile lor ,, o sa ramai placut surprins .

 • Popescu Cristi

  Dacă are femeie numai face bala

 • Viorel Predatorul

  Păi se pare că i s-a stricat supapa de aer “femeii” lui, așa că tot bala e de el…

 • Popescu Cristi

  O femeie cîștigată o bala pierdută,asta e devizia lui😎