Samsung vrea sa Copieze si Apple Store

Samsung vrea sa copieze Apple Store, coreenii avand in plan sa creeze magazine care sa rivalizeze cu cele ale companiei Apple, chiar daca nu vor avea acelasi fast.

16

Samsung vrea sa copieze Apple Store si sa-si faca magazine la fel de impunatoare precum cele pe care le are compania Apple, cel putin in Europa, pentru ca in Asia are deja cateva. In Mare Britanie cei de la Samsung intentioneaza sa amenajeze un magazin care sa rivalizeze cu cel din Regent Street, Londra, cel mai impunator Apple Store pe care compania Apple il are in Marea Britanie, iar imaginea de mai jos a fost creata ca un concept de catre arhitecti.

Samsung vrea sa inchirieze un spatiu de aproximativ 6000 de metri patrati pentru a-si pune in aplicare ideile, un mall din Londra fiind ales deja pentru a il gazdui. Noul mall va fi deschis peste 1 an, deci Samsung va mai avea de asteptat pana cand va incepe sa incerce sa atraga clienti ai companiei Apple, insa compania are idei marete cu privire la ceea ce ar trebui sa insemne viitorul sau magazin.

Samsung a mai deschis diverse magazine in care incearca sa creeze experiente similare cu cele oferite de catre compania Apple, insa pana acum nu a reusit sa faca asta. Pana acum nicio companie nu a reusit sa faca magazine in care sa adune la fel de multi fani precum reuseste Apple, Apple Store-urile sale fiind vizitate de sute de milioane de persoane anual, ele fiind adevarate atractii turistice in orasele in care sunt deschise.

Samsung nu este prima competitoare a Apple care a incercat sa creeze magazine competitoare pentru Apple Store, cei de la Microsoft esuand lamentabil cu tetantive simiare. Ca sa fiu complet sincer, pentru ca orice alta companie sa reuseasca sa copieze ceea ce Apple reuseste sa creeze in Apple Store este nevoie sa angajeze oamenii care lucreaza in aceste magazine ale celor din Cupertino.

“Samsung’s planned London space will be a similar size to the Apple store on Regent Street. The Coal Drops Yard mall, which will be about 100,000 square feet in total, is scheduled to open in October 2018.”

Samsung copieze Apple Store