iPhone X – Masuri noi pentru a Creste Productia

iPhone X motiveaza Apple sa ia masuri noi pentru a impulsiona cresterea productiei, un vicepresedinte important urmand a vizita China si a discuta cu partenerii locali.

iPhone X are parte de implicare la nivel inalt din partea celor de la Apple pentru ca productia sa fie crescuta in fabricilce celor de la Foxconn in perioada imdeiat urmatoare. Conform unor informatii aparute in cursul acestor zile, vicepresedintele senior al Apple, Jeff Williams, se va intalni cu presedintele Foxconn, Terry Gou, luna aceasta pentru a discuta despre problemele de productie ale iPhone X.

iPhone X este produs in totalitate de catre compania Foxconn pentru Apple, asa ca vorbim despre o intalnire in se va discuta despre incercarea de a gasi metode prin care productia sa fie crescuta. Nici Apple si nici Foxconn nu au dorit sa ofere informatii privind subiectul discutiilor dintre cei doi manageri, insa este cat se poate de clar ca iPhone X este principalul motiv pentru care ei se vor intalni luna aceasta.

iPhone X are probleme imense de productie in momentul de fata, doar 100.000 de unitati fiind fabricate zilnic de catre compania Foxconn, desi ar fi trebuit sa se produca pana in 3 milioane de unitati saptamanal. Productia zilnica a iPhone X ar fi trebuit sa se ridice la 400.000 de unitati pentru a acoperi cererea de pe piata, insa compania Apple este incapabila sa ofere asa ceva deocamdata, deci se limiteaza la ceea ce poate face, adica un numar mic de unitati.

iPhone X – masuri noi pentru a creste productia

iPhone X are productia ingreunata din cauza componentele care sunt produse cu mare dificultate, cei de la Foxconn neavand ce sa foloseasca pentru asamblarea noilor dispozitive ale Apple. Chiar si atunci cand sunt componente, cei de la Foxconn au probleme in a fabrica suficient de multe telefoane iPhone X perfect functionale, asa ca Williams va incerca sa discute despre metode de a imbunatati rata de productie.

“Terry Gou, the chairman of key iPhone assembler Hon Hai Precision Industry, also known as Foxconn Technology Group, and Apple Chief Operating Officer Jeff Williams are planning to meet when the latter visits Taiwan later this month. The meeting comes at a time when iPhone X production continues to be plagued by problems with the dot projector, a component in the 3-D sensor module used for facial recognition.”

iPhone X are nevoie de productie saptamanala de aproximativ 30 de ori mai mare decat cea actuala pentru a fi acoperita cererea existenta pe piata chiar si inaintea lansarii. Din pacate, fara componente suficiente este destul de clar ca ii va fi imposibil companiei Apple sa acopere o cerere atat de mare, asa ca iPhone X va fi initial disponibil in cantitati extrem de limitate pe pietele globale.

iPhone X va avea productia crescuta si mai mult luna aceasta pe masura ce problemele cu componentele sale vor fi rezolvate, dar Foxconn trebuie sa isi imbunatateasca yield rate-ul. Williams va impune probabil ideea ca fara o crestere a productiei iPhone X Foxconn va pierde bani, asa ca va fi interesant de vazut in ce masura va reusi compania Apple sa-si faca o buna parte dintre clienti fericiti de Craciun.

iPhone X masuri productia