iOS 11 Atrage tot mai multi posesori de iDevice-uri

iOS 11 atrage tot mai multi posesori de iDevice-uri in momentul de fata, compania Apple reusind sa convinga 54.49% dintre toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch sa instaleze cele mai recente versiuni ale sistemului de operare in propriile produse pana saptamana aceasta.

iOS 11 a avut parte de o rata de adoptie destul de mica in perioada de dupa lansare, insa pe masura ce Apple a tot lansat actualizari pentru utilizatorii sai, se pare ca acestia au raspuns pozitiv, iar acum tot mai multe iPhone, iPad si iPod Touch au versiunile noi instalate de catre utilizatori.

iOS 11 a depasit destul de bine iOS 10, vechea versiune a sistemului de operare avand o rata de adoptie care a scazut sub 40% la o luna dupa lansarea iOS 11, asa ca peste o luna procentul va fi cu siguranta si mai mic decat cel pe care-l vedem in momentul de fata inregistrat.

iOS 11 va fi actualizat in continuare de catre compania Apple, iar pe masura ce noi actualizari sunt oferite de catre compania Apple, vom vede atot mai multe persoane care le instaleaza si rata de adoptie creste pentru produsele celor din Cupertino.

ios 11 instalare iphone ipad