Apple a extins o Functie Grozava a iOS 11

iOS 11 are o functie grozava extinsa de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone si iPad din lumea intreaga, aceasta fiind foarte utila pentru clienti.

iOS 11 a fost lansat de catre compania Apple cu o schimbare majora pentru Apple Maps, mai exact posibilitatea de a vedea harti din interiorul cladirilor, insa desigur ca putine locatii aveau suport integrat initial, asa ca acum compania Apple a decis sa il extinda si la alte locatii.

iOS 11 Apple Maps are incepand de astazi inca 6 aeroporturi pentru care exista harti din interior, acestea fiind :  O’Hare International si Midway International din Chicago, McCarran International din Las Vegas, Miami International, Minneapolis–Saint Paul International si Oakland International.

iOS 11 le va permite utilizatorilor Apple Maps din toate aceste locatii sa vada tot ceea ce se afla in interior si sa se geolocalizeze folosind aplicatia Apple Maps de pe iPhone sau iPad, astfel ca ei pot gasi mai usor ruta catre orice punct de interes din respectivul aeroport.

iOS 1 doar ajunge din urma Google Maps cu aceasta functionalitate deoarece ea este oferita de catre compania Google de foarte mult timp, asa ca nu vorbim despre ceva nou, sau eventual inovator, ci doar despre o tentativa a celor de la Apple de a oferi functii utile care nu erau pana acum disponibile in paltforma sa.

Apple Functie iOS 11 aeroport

1 COMENTARIU

  1. Nu știu cum este Apple Maps prin America, dar pe aici prin Europa este o mizerie. Păcat de interfața, ca este peste Google Maps, dar degeaba, dacă hărțile nu sunt actualizate.