iPhone 8 – Vanzari Anemice, zic Partenerii Apple

iPhone 8 are parte de vanzari anemice, conform partenerilor companiei Apple, acestea fiind cu mult mai mici decat se astepta oricine inaintea lansarii.

iPhone 8 are parte de vanzari anemice in urma lansarii oficiale, conform partenerilor companiei Apple, iar asa se confirma problemele pe care compania americana le are cu telefonul. Conform unui important partener al celor din Cupertino, vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt anemice in luna anterioara lansarii telefonului mobil, iar acesta este primul an in care un partener al celor de la Apple face o afirmatie de acest gen.

iPhone 8 are vanzarile anemice anuntate de catre presedintele operatorului de telefonie mobila Rogers din Canada, acesta fiind cel mai mare operator de pe plan local. Rogers vinde cele mai multe iPhone din Canada in fiecare an, iar daca presedintele sau spune ca vanzarile iPhone 8 sunt anemice, atunci este foarte clar ca tot ceea ce s-a speculat pana acum in legatura cu evolutia telefonului este adevarat.

iPhone 8 are parte de o situatie identica si in alte piete globale, inclusiv Romania, iar asta pentru ca el a fost lansat in umbra iPhone X de catre compania Apple. Nici iPhone 8 si nici iPhone 8 Plus nu au parte de vanzari bune la Apple sau partenerii sai, insa lucrurile se vor schimba, cel mai probabil, dupa ce iPhone X va fi lansat oficial, acest model urmand a creste substantial vanzarile de telefoane Apple.

iPhone 8 are vanzari anemice, spun partenerii Apple

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu au generat vanzari bune pentru cei de la Rogers, insa presedintele companiei se asteapta ca lucrurile sa se schimbe in momentul in care iPhone X va fi lansat. El spune ca iPhone X va fi cu mult mai scump decat iPhone 7 sau iPhone 8, insa spune si ca nici nu stie care vor fi stocurile pe care compania Apple le-ar putea oferi, problema aceasta existand in intreaga lume.

„What we’re seeing is sort of … anemic appetite for the iPhone 8. The iPhone 10 price point is about 75 per cent higher than the iPhone 7. So it’s a very expensive device. Inventory is a question mark in terms of what we will get.”

iPhone 8 va avea deasemenea productia injumatatita de catre compania Apple in momentul in care iPhone X va fi lansat oficial de catre cei din Cupertino. Decizia a fost luata tocmai din cauza faptului ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus inregistreaza vanzari slabe in momentul de fata, cei de la Apple dorind sa evite acumularea de stocuri foarte mari inaintea sarbatorilor de iarna, anticipand faptul ca iPhone X va atrage interesul lumii.

iPhone 8 va cam fi dat uitarii de catre fanii Apple, sau clientii dornici sa cumpere un telefon mobil nou, dupa ce iPhone X isi va face aparitia, iar cei de la Apple sunt constienti de asta. iPhone 8 si iPhone 8 Plus n-au fost vreodata mai mult decat telefoane intermediare care sa „tina clientii ocupati” pana cand iPhone X va fi intr-adevar lansat pe piata, iar strategia celor de la Apple pare sa fie una de succes, pana acum.

iPhone 8 vanzari anemice