Prima Pagina Apple Apple anunta Lansarea unui Produs nou

Apple anunta Lansarea unui Produs nou

Apple a anuntat lansarea unui produs nou dintr-o serie care nu a mai fost actualizata de ceva vreme, presedintele companiei oferind informatiile pentru un client.

Apple a confirmat astazi, prin “vocea” presedintelui Tim Cook, ca nu va mai ignora o categorie de produse pentru care multa lume nu mai credea ca vor mai fi lansate actualizari. Mai exact, vorbim despre Mac Mini, Compania Apple evitand sa mai lanseze o actualizare pentru acest tip de produse de cativa ani, insa Tim Cook a confirmat ca Mac Mini inca face parte din planurile companiei pe care o conduce.

Confirmarea lansarii unui nou model al Mac Mini a venit din partea lui Tim Cook intr-un email oferit ca raspuns unui client care cerea informatii cu privire la viitorul seriei de produse. Tim Cook a afirmat in email ca in momentul de fata nu exista noutati care sa merite anuntate de catre companie, dar ca Mac Mini inca face parte din planurile de viitor ale companiei Apple, deci ne putem astepta la o actualizare in perioada urmatoare.

Apple are aceste raspunsuri standard pregatite pentru produsele care se afla in plin proces de dezvoltare si urmeaza sa fie lansate pe piata intr-un moment, sau altul, dar nu sunt pentru moment pregatite. Acelasi lucru s-a intamplat si cu putin timp inainte ca Apple sa anunte noi modele ale Mac Pro, doar ca atunci nu Tim Cook a oferit informatiile, ci vicepresedintele diviziei de marketing, Phil Schiller.

Apple va lansa la un moment dat un nou model al Mac Mini, dar cred ca vom mai avea de asteptat pana in 2018 pentru a-l vedea.

apple mac mini lansare

 • x

  Diversifică piața device-uri. Nu zic ca este rău, DAR SA O FACĂ BINE ! Nu cum vedem iPhone 8 cu baterii umflate, laptopuri cărora nu le mai funcționează tastatura etc. Dacă o faci, fă-o cu cap și implementează funcții cu adevărat importante. Oamenii de afaceri (automat cu bani), nu au nevoie de joculețe pe iPhone și animoji. Când zic “oameni de afaceri” mă refer la adevărați oameni de afaceri, nu ‘al de Srb sau alții de genul care se lauda.

 • Srb Srb

  ce diversifica?? tu intelegi ca este vorba de Mac MINI? ce exista de ceva timp dar nu a mai fost modificat de cativa ani ?

 • Srb Srb

  Superb

 • Filip

  Ti-am zis ca apare !!! :-)Yeesss

 • Bogdan Marian Ionuț

  nu cred ca e superb oare aduce ceva inovație ?.

 • Srb Srb

  yep, speram si eu. Probabil asteptau procesoarele noi quad core i5 15W si cele six core 45 W

 • Srb Srb

  pai o sa faca parte din sistemul modular se pare

 • Dan Mihai

  Am crezut că lansează dongle-uri noi 😶

 • rundown

  Oare daca ii scriu lui Timmy un mail ca is amarat si vreau si eu un apple watch edition alb de preferat dar merge si pe gri, i-as stoarce o lacrima? Promit sa imi vopsesc un mar pe usa de la intrare

 • sultanu’ dragostei

  iphone 8 si 2 freez uri urate, se duce pe p..a ios u si iphone u

 • Srb Srb

  sigur ca va merge…dar o sa ma intrebe pe mine daca esti Apple lover sau nu..si o sa ii zic adevarul, deci nu vei primi

 • serban07

  Eu cred că voi le cumpărați (iPhone etc) la sh sau de la operatorii de telefonie mobilă de aveți atâtea probleme cu ele. Tot ce am cumpărat eu a fost prin comandă direct pe Apple Store și nu am avut niciodată probleme și dețin 7 produse Apple în familie (eu și soția)