iPhone 6S poate fi Transformat intr-un iPhone X

iPhone 6S poate fi transformat intr-un iPhone X pentru a incerca experienta pe care o ofera noul telefon al Apple inainte de a il cumpara de la compania americana.

iPhone 6S poate fi transformat intr-un iPhone X foarte simlu si usor cu ajutorul unei simple carcase care poate fi montata pe vechiul model de telefon al companiei Apple, iPhone 6 putand beneficia de exact acelasi tip de schimbare multumita aceleiasi componente, pe care o vedeti in clipul video de mai jos.

iPhone 6S poate fi transformat intr-un iPhone X multumita unei carcase care poate fi cumparata din China la preturi de doar cateva zeci de dolari, insa mai problematica este montarea ei pe telefon, deoarece asta implica mutarea componentelor din vechea carcasa in cea noua.

iPhone 6S va avea totusi exact acelasi design ca iPhone X dupa aceasta modificare, atat in ceea ce priveste carcasa din sticla, cat si in ceea ce priveste marginile acesteia, insa pentru ecran nu puteti implementa modificari fizice, dar cu tweak-uri puteti reusi aproape orice.

iPhone 6S poate fi transformat intr-o buna masura intr-un iPhone X cu ajutorul unei carcase care seamana cu cea a Apple, dar si cu tweak-uri disponibile in Cydia, astfel ca puteti experimenta inclusiv decupajul din ecran, simulat prin software, cu o experienta extrem de apropiata.

5 COMENTARII

  1. Mai bine asteptati pana anul viitor, poate urmatorul iphone va egala note 8 in vreun speed test…pana atunci isi cam ia umilinta din cate am vazut pe youtube :)))