Samsung Galaxy S9 Vrea sa Umileasca iPhone X

Samsung Galaxy S9 vrea sa umileasca iPhone X cu performante exceptionale si o autonomie foarte buna pentru baterie, dar lansarea va dezamagi multi fani.

Samsung Galaxy S9 vrea sa umileasca iPhone X in performante, cei de la Samsung pregatind in momentul de fata un nou procesor foarte interesant pentru telefoanele pe care le va lansa in 2018. Mai exact, Samsung Galaxy S9 a anuntat ca urmeaza sa initieze productia in masa a unor noi chip-uri pentru procesoare produse folosind un proces de fabricatie de 8nm, superor celui folosit in Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 cu un procesor produs folosind un proces de fabricatie de 8nm va avea in primul rand autonomie mai buna, nu decat cea a iPhone X, dar si performante. Aici nu se stie sigur daca Samsung Galaxy S9 va avea performante mai bune decat cele ale iPhone X, insa cei de la Samsung si-au stabilit drept obiectiv depasirea telefonului companiei Apple, iar acesta ar  trebui sa fie obiectivul tuturor producatorilor Android.

Samsung Galaxy S9 – procesor de 8nm pentru intrece iPhone X in performante

Samsung Galaxy S9 trebuie sa „apere onoarea” telefoanelor Samsung in fata iPhone X, performantele acestora fiind inferioare in testele de performanta, diferenta fiind uriasa. Samsung Galaxy S9 trebuie sa aduca putere de procesare mult mai mare pentru a putea concura serios cu iPhone X, iar aceste noi procesoare produse folosind un proces de fabricatie de 8nm ar trebui sa rezolve problema pentru coreeni.

Samsung Galaxy S9 are aceste noi procesoare pregatite pentru a intra in productie de masa inainte de sfarsitul acestui an, deci cu mult inainte de lansarea telefonului. Conform informatiilor existente, lansarea Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba loc in prima parte a anului viitor, cel mai probabil in luna februarie, sau martie, deci iPhone X va avea concurenta adevarata din partea telefoanelor Android abia din acel moment.

Samsung Galaxy S9 umileasca iPhone X

Pretul Samsung Galaxy S9 ar putea depasi asteptarile, din cauza iPhone X

Samsung Galaxy S9 nu are deocamdata un pret estimat pentru lansare, insa din cauza iPhone X se speculeaza faptul ca acesta urmeaza sa fie foarte mare. iPhone X costa 1000 de dolari in momentul de fata, iar Samsung Galaxy S9 ar putea costa aproape la fel de mult din cauza schimbarilor pe care Samsung trebuie sa le faca pentru a putea lansa un telefon care sa concureze cu cele ale Apple.

Samsung Galaxy S9 are nevoie de acest procesor foarte performant, dar si de alte schimbari majore, precum o camera 3D frontala, iar acestea vor creste substantial pretul de productie al telefonului. Un Samsung Galaxy S9 la fel de scump ca iPhone X va avea probleme mari in a atrage clienti pentru compania Samsung, insa acesta este unul dintre riscurile pe care coreenii si le asuma pentru performante.

Samsung Galaxy S9 va avea un pret mai mare decat Samsung Galaxy S8, iar asta pentru ca in fiecare an a fost crescut pretul produselor celor din Coreea de Sud.

Articolul precedentiPhone X – Lansare cu Stocuri Foarte Limitate
Articolul următoriPhone 6S poate fi Transformat intr-un iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.