Apple Watch X – Ceasul Inspirat de iPhone X

Apple Watch X este un concept care ne arata un smartwatch Apple inspirat din iPhone X, telefonul care genereaza cele mai mari asteptari din intreaga istorie Apple.

Apple Watch X este conceptul unui nou smartwatch inteligent care ar trebui lansat de catre compania Apple, el fiind inspirat din iPhone X, un smartphone care este asteptat de catre foarte multa lume, dar care va fi lansat la inceputul lunii viitoare in stocuri foarte limitate pentru cei interesati.

Apple Watch X este gandit ca o evolutie serioasa pentru seria de ceasuri inteligente ale companiei Apple, iar aici vorbim in primul rand despre design, acesta fiind adus la acelasi nivel cu cel pe care-l ofera iPhone X pentru clientii care decid sa-l cumpere.

Apple Watch X are totusi o camera integrata, un nou sistem de prindere a curelelor, un nou sistem de interconetare cu Mac-urile pentru a oferi functii pentru designeri, plus o varietate de alte functii pe care iPhone X nu le ofera pentru clientii celor de la Apple dar pe care nici Apple Watch 3 nu le are.

Apple Watch X este, poate, ceea ce ar fi trebuit sa fie Apple Watch 3, sau ceea ce ar trebui sa vedem in modelul care va fi lansat de catre Apple dupa iPhone X, insa e putin probabil sa vedem o evolutie atat de radicala pentru Apple Watch, avand in vedere ca Apple nu a schimbat design-ul de 4 generatii incoace.