Huawei Mate 10 Pro are Camera mai Buna decat iPhone 8 Plus

Huawei Mate 10 Pro are o camera mai buna decat cea a iPhone 8 Plus, telefonul chinezilor reusind sa uimeasca in teste cu o calitate exceptionala a pozelor.

Huawei Mate 10 Pro are o camera mai buna decat iPhone 8 Plus, conform expertilor de la DxOMark, acestia plasand-o inclusiv peste cea a Samsung Galaxy Note 8. Huawei Mate 10 Pro a fost testat de catre expertii de la DxOMark si a obtinut 97 de puncte in testul lor, iPhone 8 Plus obtinand 94 de puncte, insa nu vorbim despre un punctaj care se limiteaza la 100, ci care nu are o limita in momentul de fata, deci camerele nu sunt aproape perfecte, ci doar obtin un anumit punctaj, care in 2018 va trece de 100.

Cu toate acestea, Huawei Mate 10 Pro are o camera aproape la fel de buna precum cea a Google Pixel 2, el obtinand cu doar un punct mai putin decat telefonul Google. Huawei Mate 10 Pro a obtinut 100 de puncte in testul pentru inregistrarea de poze si 91 de puncte in testul pentru inregistrarea video, calitatea camerei fiind impresionanta, avand in vedere ca modelele anterioare aveau camere cu mult mai slabe.

Huawei Mate 10 Pro camera iPhone 8 Plus 1

Huawei Mate 10 Pro are camera mai buna decat iPhone 8 Plus

Huawei Mate 10 Pro are o camera duala formata dintr-un senzor de 20 de megapixeli si unul de 12 megpaixeli, cu deschidere f/1.6, stabilizator optic de imagine, zom losless 2X, lentile Leica si dual-LED tone flash. Huawei Mate 10 Pro are, practic, o camera mai buna decat cea a iPhone 8 Plus doar daca ne uitam la specificatii, dar si mai buna decat cea a Google Pixel 2, insa totusi nu intrece telefonul celor de la Google.

Huawei Mate 10 Pro camera iPhone 8 Plus 2

Huawei Mate 10 Pro impresioneaza totusi cu scoruri bune pentru expunerea, contrastul si culoarea pozelor, focalizarea fiind deasemenea un punct cheie. Partea interesanta este ca zoom-ul si aplicarea efectului de bokeh pentru poze sunt puncte slabe ale camerei Huawei Mate 10 Pro, punctajele fiind foarte slabe aici, iar scorul de 100 de punct pentru poze pare sa fie calculat in baza unei scheme sci-fi, dar asa e la toate telefoanele.

Huawei Mate 10 Pro camera iPhone 8 Plus 3

Huawei Mate 10 Pro este, pana una-alta, telefonul care are a doua cea mai buna camera implementata intr-un asemenea terminal mobil.