iPhone X Pret in Romania pentru Lansare

iPhone X pret in Romania pentru lansare este detaliat in acest articol pentru a sti cat va trebui sa platesti pentru a cumpara noul telefon al celor de la Apple.

iPhone X pret in Romania pentru lansarea din 3 noimebrie nu poate fi chiar atat de greu de ghicit pentru majoritatea celor care stiu cum s-a desfasurat lansarea iPhone 8 in Romania luna trecuta. Atunci am asistat la o sitautie in care telefoanele celor de la Apple au fost vandute la preturi mai mici decat in multe Apple Store-uri din Europa, iar cu iPhone X se va intampla cel mai probabil exact acelasi lucru in 3 noiembrie.

iPhone X pret. In Europa noul telefon al celor de la Apple are un pret care se invarte in jurul valorii de 1150 de euro, aceasta variind in functie de tara din care se face achizitia. In Romania ma astept ca pretul sa fie usor mai mic petnru ca in tara noastra cei de la Orange au reusit sa surprinda cu iPhone 8 si sunt destul de sigur ca vor surprinde inclusiv cu preturile foarte bune pe care le vor avea si pentru acest telefon.

iPhone X pret la Orange ar puate fi de aproximativ 1120 de euro in Romania, iar in aceasta pagina va puteti preinrgistra pentru a fi notificati cand vor incepe precomenzile in 27 octombrie. Separat de Orange, ma astept ca si cei de la Vodafone sa aiba telefonul la preturi care se apropie de valoarea de 1140 de euro, deci tot mai mici decat media din majoritatea Apple Store-urilor europene, asa ca nu veti plati la fel de mult ca acolo.

iPhone X Pret in Romania pentru lansarea din 27 octombrie

iPhone X Pret

iPhone X pret la eMAG si la alti parteneri ai companiei Apple in Romania va fi mai mare decat la Orange sau Vodafone, asa cum se intampla si cu iPhone 8. Ma astept ca diferenta sa fie de minim 20 de euro peste pretul de 1150 de euro din Europa, asa ca trebuie sa fiti pregatit pentru asta, deoarece vom avea de platit preturi suficient de mari pentru a putea cumpara telefoanele celor din Cupertino anul acesta.

iPhone X pret in Romania ar trebui sa inceapa de la valoarea de aproximativ 5150 de LEI la cei de la Orange, insa ar putea fi de peste 5350 de LEi la magazine ca eMAG. Din pacate, cam asa stau lucrurile si in ceea ce priveste lansarea iPhone 8, asa ca daca veti decide sa nu cumparati telefoanele de la operatorii de telefonie mobila, trebuie sa stiti si ce diferenta in bani va trebui sa platiti pentru ele.

iPhone X pret este mare peste tot in lume, chiar si un SUA, unde incep de la aproximativ 1100 de dolari, insa comparand preturile de acolo si de aici, diferenta este una mare. Desigur ca daca aveti ocazia de a cumpara noul telefon de acolo, va recomand sa o faceti, insa daca nu puteti, atunci singura solutie ramane achizitia din Romania, la un pret cu aproape 200 de euro mai mare decat la americani