Samsung a Oferit Galaxy Note 8 Gratuite Pasagerilor unui Avion

Samsung Galaxy Note 8 a fost oferit gratuit pasagerilor unor avion care au infruntat curajosi frica de explozie in timpul transportului spre destinatie.

Samsung are un simt al umorului foate neobisnuit, pentru ca la un an dupa ce telefoanele Galaxy Note 7 erau interzise in avioane, compania a oferit telefoane Samsung Galaxy Note 8 gratuite pasagerilor unui avion. Vorbim despre o cursa aeriana din Spania, unde compania Samsung a decis sa ofere telefoane Samsung Galaxy Note 8 gratuite tuturor pasagerilor pentru a arata ca telefoanele nu sunt un pericol in zbor.

Samsung Galaxy Note 8 nu a avut probleme cu exploziile, asa cum s-a intamplat cu seria Galaxy Note 7, care a fost interzis in avioane din cauza pericolului de a se transforma in bombe. 200 de telefoane Samsung Galaxy Note 8 au fost oferite de catre coreeni, deci fiecare pasager a plecat acasa cu o dovada a faptului ca in Coreea de Sud ideea de PR este ceva foarte departe de normalitatea de zi cu zi.

200 de Samsung Galaxy Note 8 oferite gratuit intr-un avion la un an de la exploziile Galaxy Note 7

Cutiile telefoanelor oferite de catre compania Samsung aveau si cate un avion pe ele, acest lucru trebuind sa sugereze faptul ca ele pot fi luate fara probleme in zbor. Desigur ca Samsung aici incearca sa puna capat eventualelor frici de explozie pentru Galaxy Note 8, insa totul are cel mai probabil la baza si faptul ca vanzarile nu sunt chiar atat de grozave, dar a aniversa intr-un asemenea mod o problema grava poate ca nu e chiar solutia potrivita.

Voi ce parere aveti despre ceea ce a facut Samsung ?

Bienvenido Note 8 a bordo

Te dejamos un resumen de lo que hemos vivido con Iberia y #Note8abordo ✈ 200 caras de felicidad ?

Publicată de Samsung pe Luni, 23 octombrie 2017