Prima Pagina iOS 11 iOS 11.1 beta 5 – Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 5 – Noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 5 are noutatile pentru iPhone si iPad dezvaluite intr-un clip video care ne arata cat de mari sunt schimbarile oferite pentru produsele Apple.

iOS 11.1 beta 5 are noutatile pentru iPhone si iPad dezvaluite in clipul video de mai jos, acesta aratandu-ne schimbarile pe care le-a acut compania Apple pentru terminalele noastre. Una dintre schimbarile foarte importante pe care le aduce iOS 11.1 beta 5 are legatura cu GPS-ul, acesta functionand acum in mod corect indiferent din ce aplicatie este folosit, in versiunea anterioara el blocandu-se in anumite momente de utilizare.

iOS 11.1 beta 5 are deasemenea un nou sunet care este rulat cand energia din baterie scade sub valoarea de 10%, compania Apple implementand in premiera aceasta schimbare. In continuare, iOS 11.1 beta 5 are probleme cu setarea luminozitatii ecranului si cu aplicatia calculator, deci daca veti face actualizarea, ar trebui sa stiti la ce sa va asteptati sa experimentati in telefoanele voastre.

iOS 11.1 beta 5 – noutatile pe iPhone si iPad

iOS 11.1 beta 5 nu trebuia sa sexiste deoarece multa lume credea ca iOS 11.1 beta 4 este de fapt versiunea GM a sistemului de operare iOS 11.1, insa iata ca in realitate lucrurile sunt cu mult diferite.

 • Lucian84

  iOS 11 cel mare fail !! Wtf !

 • cris

  Mda … plus o “noutate “ de toată jena : beta 5 are 32,7 MB , iar eu mai am spațiu 550Mb, dar :” aceasta actualizare nu poate fi descărcată deoarece necesita un spațiu de stocare de cel puțin 511 MB”…🙈🙈🙉🙉🙉

 • Adrian

  Merge foarte bine pe iPhone 7 plus, deocamdată nu văd sa mai aibă vreo problema.

 • tny

  Pe 6s merge bine. Pan acum nici o problema

 • Gelu Ionita

  Pai oricum la spatiul ala liber telefonul se va misca greu, asa ca putina curatenie nu strica.

 • cris

  Nu am ce curățenie sa fac , Gelu. Gear club ocupa vreo 3Gb . In rest , doar “ Editors Choice “ sau “ essentials editors “😬😬😬

 • theuser

  Instalați imyfone urmate free și curățati cachejunk. Mie îmi eliberează 2-3 gb mai mereu la 2 săptămâni

 • lil_xXx

  Am probat chestia cu sunet la 10%…nimic, nu suna nici cand low power mode e activat, nici cand e dezactivat…are vreo setare de care nu stiu eu sau?