iPhone X – Il vei Putea Cumpara din Apple Store ?

iPhone X va fi disponibil in cantitati foarte limitate in momentul lansarii, iar Apple a vorbit astazi despre posibilitatea de a cumpara telefonul din Apple Store.

iPhone X are parte de cea mai mare si mai neobisnuita lansare de pana acum, compania Apple dorind sa aduca telefonul in magazinele catorva zeci de tari de pe glob desi stocurile pentru cel mai scump telefon mobil al sau sunt foarte mici in momentul de fata si nu vor creste prea curand.

In ciuda acestui lucru, americanii sustin ca in multe Apple Store vor fi disponibile telefoane pentru cei care vor dori sa le cumpere fizic in ziua lansarii, iar daca ei nu au o rezervare facuta, atunci trebuie sa fie prezenti foarte dimineata in fata magazinului, la coada, pentru a cumpara una dintre unitatile disponibile.

iPhone X – va fi vandut in Apple Store in ziua lansarii

iPhone X Apple Store

iPhone X va putea fi cumparat de catre clienti incepand cu ora 08:00, cand se deschid magazinele din fiecare tara in parte, insa la acea ora vor fi cu siguranta foarte multe persoane prezente pentru a cumpara telefonul, asa ca oricine nu e deja la coada, are sanse infime de a prinde o unitate.

Cu o lansare organizata in 55 de tari, compania Apple poate spune ca va avea telefonul disponibil in mainile catorva milioane de clienti chiar din 3 noiembrie iar unii ar putea fi dezamagiti cand nu-l vor cumpara. In ciuda acestui lucru, vorbim despre cea mai amre lansare facuta vreodata de catre cei de la Apple.

Chiar daca telefonul va fi prezent in magazine in ziua lansarii pentru achizitie, unitatile expuse pentru testare vor fi putine.

“iPhone X will be available in more than 55 countries and territories, and in Apple Stores beginning Friday, November 3 at 8:00 a.m. local time. Stores will have iPhone X available for walk-in customers, who are encouraged to arrive early.”