Google Pixel 2 – Problema Sunetelor Ciudate

Google Pixel 2 are o problema cu unele sunete ciudate emise in timpul folosirii, telefonul avand un defect mai grav decat cel intalnit la iPhone 8.

Google Pixel 2 are o noua problema descoperita, noul telefon al celor de la Google parand sa emita o serie de sunete ciudate in timpul folosirii. Problema a fost descoperita de catre unii dintre utilizatorii noului produs al companiei, iar asta la doar cateva zile dupa descoperirea problemei cu ecranul, compania Google avand o mare dilema in fata.

Conform a 100 de persoane care activeaza pe forumurile companiei pentru noile telefoane, ambele modele ale Google Pixel 2 emit sunete de inalta intensitate, sau unele similare unor pocnituri. Aceste sunete sunt emise prin difuzorul pentru apeluri, deci cel care sta langa urechea utilizatorilor, iar problema este similara cu cea a sunetelor ciudate ale iPhone 8.

In aceasta situatie nu vorbim despre o problema care se manifesta diferit, atat cand telefoanele sunt deblocate, cat si in timpul apelurilor telefonice. Pocniturile se aud tot timpul dupa ce telefoanele sunt deblocate, in timp ce sunetele de inalta intensitate se aud doar in timpul apelurilor telefonice, deci clientii sunt asaltati tot timpul.

Google Pixel 2 si marea problema a sunetelor ciudate

Dezactivarea functiei NFC pe Google Pixel 2 rezolva problema pocniturilor care se aud in timpul folosirii obisnuite, dar nu si a celei din apeluri. Pentru cea din urma nu exista o rezolvare, asa cum se intampla in cazul iPhone 8, unde simpla comutare intre difuzoare rezolva temporar problema si utilizatorii puteau vorbi normal la telefon.

Google Pixel 2 problema sunete

Vorbim practic despre doua probleme majore intalnite la un telefon care abia a fost prezentat si care trebuia sa fie mult mai solid gandit. Compania Google nu pare sa fi reusit sa-i “tina in frau” pe cei de la HTC suficient de bine pentru a dezvolta telefoanele fara defecte, asa ca acum clientii sai sunt cei care sufera din cauza ineficientei taiwanezilor.

Toate unitatile Google Pixel 2 cu probleme sunt inlocuite in baza garantiei, deci macar exista suport din partea companiei pe partea asta. Problemele vor fi cel mai probabil rezolvate cu actualizari pe care cei de la Google le vor lansa in perioada urmatoare pentru telefoanele lor, insa cei care le au vor mai avea de asteptat pentru ele.