iPhone X – Presedintele Apple Despre Stocuri

iPhone X a fost in centrul atentiei unui interviu in care presedintele Apple a dezvaluit cam care este situatia actuala cu privire la stocurile noului telefon.

iPhone X ramane in centrul atentiei zilele acestea, compania Apple oferindu-i presei din SUA ocazia de a discuta cu presedintele sau despre cateva subiecte de importanta mare pentru lumea intreaga in momentul de fata, iar el a raspuns in stilul sau caracteristic.

Intrebat despre noul telefon pe care compania se pregateste sa-l lanseze pe pietele globale, Tim Cook a afirmat ca in momentul de fata Apple produce atat de multe telefoane pe cat poate si asteapta sa vada ce se va intampla cu cererea si cata lume va fi intr-adevar interesata de noul produs.

iPhone X avea anuntata pana recent cerere colosala pe pietele globale, iar acest lucru pare sa se cam dovedeasca a nu fi chiar atat de adevarat, pentru ca entuziasmul este mai mare decat intentia de cumparare, asa ca s-ar putea sa vedem ca mai toti cei care isi doresc intr-adevar telefoanele, le vor primi.

Separat, vedeti mai jos si noul magazin Apple din Chicago.