iOS 11.1 beta 5 si Vestea GROZAVA pentru iPhone

iOS 11.1 beta 5 vine cu o veste grozava pentru iPhone si iPad, compania Apple continuand seria grozava a imbunatatirilor pe care le-a facut pentru produse.

iOS 11.1 beta 5 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga lume, iar acum vedem ca vine cu o veste grozava pentru utilizatorii care folosesc iDevice-urile. Conform primului test de performante facut pentru aceasta versiune in comparatie cu iOS 11.0.3, iPhone si iPad sunt cel putin la fel de rapide, ba chiar mai rapide in unele task-uri, in noua versiune a sistemului de operare.

iOS 11.1 beta 5 a fost lansat de catre Apple ca o versiune intermediara si cu putine schimbari in comparatie cu iOS 11.1 beta 4, pe care o credeam a fi de fapt versiunea GM. Ei bine, iata ca realitatea a fost de fapt alta si ca Apple a lansat actualizarea pentru a mai rezolva unele probleme de functionare ale iPhone si iPad, acestea fiind mentionate intr-o lista de schimbari pe care cei din Cupertino au oferit-o.

iOS 11.1 beta 5 si vestea GROZAVA pentru iPhone

iOS 11.1 beta 5 contina imbunatatirile pe care le-am vazut de la compania Apple pe parcursul existentei versiunilor beta ale sistemului de operare si asta este imbucurator. Practic Apple s-a gandit sa imbunatateasca performante iOS 11.1 pentru iPhone si iPad, iar aceasta actualizare sistemului de operare nu face decat sa confirme ca ar trebui sa vedem o schimbare benefica in iDevice-uri.

iOS 11.1 beta 5 ar putea fi ultima versiune beta a iOS 11.1 pe care compania Apple o ofera, insa desigur ca nimeni nu poate garanta asta in acest moment. Este de asteptat ca Apple sa lanseze versiunea finala a sistemului de operare peste nu foarte mult timp, iar speranta tuturor este ca ea sa nu contina schimbari care sa strice experienta de utilizare si sa reduca performantele generale ale iDevice-urilor.

iOS 11.1 beta 5 vs iOS 11.0.3 – comparatia performantelor pe iPhone si iPad