Prima Pagina smartphone TOP 10 Cele mai Performante Smartphone in T3 2017

TOP 10 Cele mai Performante Smartphone in T3 2017

TOP 10 cele mai performante smartphone-uri in T3 2017 ne arata care dintre telefoanele mobile de pe piata au cea mai mare putere de procesare in acest moment.

iPhone 8 Plus este cel mai performant smartphone al T3 2017, compania AnTuTu publicand astazi cifrele care genereaza invidie din partea tuturor fanilor Android din lumea intreaga. In imaginea de mai jos puteti vede acum arata lista celor mai performante smartphone-uri pentru luna septembrie, iPhone 8 si iPhone 8 Plus luand locul iPhone 7 si iphone 7 Plus, care pana recent erau in topul listei, asa cum au fost de un an incoace.

iPhone 8 Plus este acum regele smartphone-urilor in ceea ce priveste performantele, iar iPhone 8 Plus ii este secund, diferenta fata de OnePlus 5 fiind imensa, dupa cum puteti vedea. Nici macar Samsung Galaxy Note 8 nu se apropie de iPhone 8 si iPhone 8 Plus in ceea ce priveste performantele, telefonul celor de la Samsung fiind cu mult inferior, dar asta nu este o surpriza pentru ca nici Samsung Galaxy S8 nu se descurca mai bine.

TOP 10 Cele mai performante smartphone in T3 2017

iPhone 8 Plus nu este cel mai performant terminal mobil de pe piata, iar asta pentru ca iPad Pro 10.5 inch are putere de procesare mai mare, compania Apple oferind acolo performante superioare. Totusi, in comparatie cu celelalte smartphone-uri Android de pe piata, iPhone 8 Plus este superior din toate punctele de vedere, iar asta multumita noului chip A11 Bionic integrat de catre compania Apple in el.

iPhone 8 Plus a urcat in topul celor mai performante 10 smartphone-uri de pe planeta si nu va cobora de acolo pana in toamna anului viitor, sau poate chiar pana luna viitoare, dupa ce iPhone X va fi lansat. Nu cred ca iPhone X va depasi iPhone 8 Plus in performante, ci cred ca ii va fi egal, sau putin mai slab, dar peste iPhone 8, dar asta vom afla peste doar o saptamana, cand va avea loc lansarea oficiala.

top 10 smartphone performante

 • X1

  Adevarat

 • sudteamromania

  Culoarea verde spune tot

 • Gini

  Teoretic

 • Bogdan

  Cand rezolvi problema cu afisarea site-ului?

 • MrUnivers

  Apple Performance

 • real

  za1 probabil te referi la invidia fanilor android care au varsta sub 25 ani.
  nu este nici un motiv de invidie pt. o persoana normala (sa zic asa)
  doar fanboy orbiti pot avea sentiment de invidie.

 • Popescu Cristi

  De aia nu poti sa vorbesti la telefon

 • Sergiu

  Nu inteleg de ce apple se lauda cu procesorul lor super performant? Nu au reusit inca sa faca o protectie pentru overvoltage buna (usb killer). Nu vin cu nimic inovativ. Într-adevar, iphone x arata bine, dar costa si mult mai mult decat concurenta. Si da, jos palaria pentru performantele chipului lor, dar la ce folos? Ca sa te uiti pe yt? Ca sa vorbesti pe messenger? Ceea ce vreau sa spun este ca nu are utilitate. Fizic este o unealta extrem de puternica. Practic ruleaza aceleasi aplicatii ca un iPhone 6s (pe care il detin si sunt multumit, l-am cumparat second cu 1400 de lei, un pret real pentru un telefon). Asa ca nu vad logica faptului ca ai cel mai puternic pricesor daca ai cel mai limitat soft, daca nu il poti utiliza niciodata mai mult de jumatate.