TOP 10 Cele mai Performante Smartphone in T3 2017

TOP 10 cele mai performante smartphone-uri in T3 2017 ne arata care dintre telefoanele mobile de pe piata au cea mai mare putere de procesare in acest moment.

iPhone 8 Plus este cel mai performant smartphone al T3 2017, compania AnTuTu publicand astazi cifrele care genereaza invidie din partea tuturor fanilor Android din lumea intreaga. In imaginea de mai jos puteti vede acum arata lista celor mai performante smartphone-uri pentru luna septembrie, iPhone 8 si iPhone 8 Plus luand locul iPhone 7 si iphone 7 Plus, care pana recent erau in topul listei, asa cum au fost de un an incoace.

iPhone 8 Plus este acum regele smartphone-urilor in ceea ce priveste performantele, iar iPhone 8 Plus ii este secund, diferenta fata de OnePlus 5 fiind imensa, dupa cum puteti vedea. Nici macar Samsung Galaxy Note 8 nu se apropie de iPhone 8 si iPhone 8 Plus in ceea ce priveste performantele, telefonul celor de la Samsung fiind cu mult inferior, dar asta nu este o surpriza pentru ca nici Samsung Galaxy S8 nu se descurca mai bine.

TOP 10 Cele mai performante smartphone in T3 2017

iPhone 8 Plus nu este cel mai performant terminal mobil de pe piata, iar asta pentru ca iPad Pro 10.5 inch are putere de procesare mai mare, compania Apple oferind acolo performante superioare. Totusi, in comparatie cu celelalte smartphone-uri Android de pe piata, iPhone 8 Plus este superior din toate punctele de vedere, iar asta multumita noului chip A11 Bionic integrat de catre compania Apple in el.

iPhone 8 Plus a urcat in topul celor mai performante 10 smartphone-uri de pe planeta si nu va cobora de acolo pana in toamna anului viitor, sau poate chiar pana luna viitoare, dupa ce iPhone X va fi lansat. Nu cred ca iPhone X va depasi iPhone 8 Plus in performante, ci cred ca ii va fi egal, sau putin mai slab, dar peste iPhone 8, dar asta vom afla peste doar o saptamana, cand va avea loc lansarea oficiala.

top 10 smartphone performante