Honda Gold Wing 2018 – Prima Motocicleta cu CarPlay

Honda Gold Wing 2018 este prima motocicleta care are CarPlay integrat, cei de la Honda oferindu-le utilizatorilor iPhone si iPad suport extins prin sistemul Apple.

Honda Gold Wing 2018 este prima motocicleta echipata cu CarPlay, sistemul companiei Apple care permite conectarea unui iPhone sau a unei tablete iPad. Pana acum am vazut foarte multe masini care au CarPlay implementat, insa iata ca avem si prima motocicleta.

Cei de la Honda au implementat in motocicleta un ecran LCD cu diagonala de 7 inch in care este afisata interfata CarPlay. Totul este afisat exact precum pe ecranul unei masini, iar un port USB disponibil in portbagaj, sau langa rezervor, permite interconectarea unui iDevice.

Honda Gold Wing 2018 impune si utilizarea unei casti Bluetooth pentru a folosi CarPlay pe motocicleta, sistemul putand fi controlat ca oricare alte instrumente de bord. Cei de la Honda au implementat deasemenea o rotita langa rezervor pentru un control mai fin, asa ca vorbim despre o implementare foarte complexa.

Honda Gold Wing 2018 va putea fi cumparata in perioada urmatoare in SUA si alte zone de pe glob, iar premiera va aduce tehnologia si pe alte motociclete.