Apple a Cumparat o Firma Specializata in Incarcare Wireless

Apple a cumparat o companie specializata pe dezvoltarea de solutii de incarcare wireless, tehnologiile sale urmand a fi integrate in viitoare produse ale americanilor.

Apple a cumparat o firma specializata pe incarcare wireless, aceasta avand sediul in Noua Zeelanda si avand denumirea PowerbyProxi. Nu se stie deocamdata cat au platit cei de la Apple pe compania veche de 10 ani de zile, insa ea a pornit din cadrul universitatii din Auckland si a creat produse grozave din moment ce a ajuns in atentia Apple.

Comentand achizitia, cei de la Apple au afirmat ca doresc sa se foloseasca de tehnologiile acestei companii pentru a simplifica incarcarea wireless. Stim deja ca iPhone 8 si iPhone X au integrate sisteme de incarcare wireless prin inductie si rezonanta magnetica, insa Apple vrea sa ofere si un sistem de incarcare la distanta.

“The tech giant released the news on Wednesday, with senior vice president of hardware engineer Dan Riccio saying the “team will be a great addition as Apple works to create a wireless future”. “We want to bring truly effortless charging to more places and more customers around the world,” he said.”

Apple spune ca obiectivul sau este de a oferi un sistem de incarcare wireless fara efort pentru iPhone si iPad, iar PowerbyProxi ar putea sa o ajute. Desigur ca nu stim deocamdata ce anume a atras atentia companiei Apple dintre toate tehnologiile celor din Noua Zeelanda, insa cu siguranta vorbim despre ceva important care a fost realizat de catre ei.

Desi toata lumea astepta ca iPhone 8 si iPhone X sa aiba un sistem de incarcare wireless la distanta, in realitate nu avem parte de asa ceva. Compania americana inca lucreaza la o tehnologie pentru incarcare wireless la distanta, dar e greu de spus cand, sau daca, vom avea asa ceva disponibil in partea celor din Cupertino prea curand.

apple firma incarcare wireless