eMAG – Halloween Crazy Days de Reduceri

eMAG Halloween Crazy Days de reduceri este o campanie cu mii de produse la pret promotional in magazinul online al operatorului de telefonie mobila.

eMAG a dat astazi in aceasta pagina startul campaniei Halloween Crazy Days prin care le ofera clientilor din Romania reduceri de pana la 40% pentru cateva zeci de mii de produse din oferta magazinului. Cei de la eMAG spun ca in campania Halloween Crazy Days vor avea oferte adevarate, nu “fantoma”, astfel ca s-ar putea sa gasiti promotii destul de interesante printre toate cele listate de catre magazin incepand de la aceasta ora.

eMAG sustine ca aceasta campanie Halloween Crazy Days, organizata dupa cum este si evident cu ocazia Halloween, va fi valabila pana in noaptea zilei de 1 noiembrie, deci in ziua sarbatorii americane. De azi si pana atunci, toti cei care vor dori sa profite de reducerile pe care eMAG le are de Halloween Crazy Days, vor putea sa o faca, aceasta fiind probabil si ultima mare campanie de reduceri inainte de Black Friday.

eMAG – Halloween Crazy Days la ce vrei tu

eMAG in campania Halloween Crazy Days are promotii pentru tot felul de produse pe care romanii ar dori sa le cumpere, toate categoriile de produse avand reduceri disponibile. Practic, in aceasta pagina vorbim despre telefoane iPhone, Samsung, Huawei, LG, etc, tablete iPad, Samsung, Huawei, LG, etc, laptop-uri de toate felurile, televizoare, electrocasnice mari si mici, smartwatch-uri de la aproape orice producator aveti si cam orice va trece prin cap.

eMAG Halloween Crazy Days de Reduceri

eMAG in campania Halloween Crazy Days nu are doar produse electronice in vanzare, ci si o gama foarte mare de produse de imbracaminte, sau accesorii pentru ele. Halloween Crazy Days inseamna si vanzari la anvelope, produse pentru masina, acesorii pentru terminalele mobile, jocuri, produse pentru gaming, obiecte pentru casa si gradina, obiecte pentru decorarea caselor si multe altele.

eMAG face un mini Black Friday pentru Halloween

eMAG Black Friday a fost anuntat deja pentru data de 17 noiembrie, insa pentru ca Halloween-ul este un eveniment important, era normal sa vedem si o campanie de acest gen. Cei de la eMAG ofera in aceasta pagina acum doar o parte din ceea ce urmeaza sa le permita clientilor sa cumpere pentru Black Friday, insa unele reduceri ar putea fi mai mici atunci decat sunt acum, iar acest lucru este destul de normal.

eMAG are acum produse care ar putea fi lasate deoparte in campania de Black Friday din 17 noiembrie, iar asta pentru ca producatorii lor ofera reduceri acum si probabil nu vor mai dori sa ofere atunci. eMAG anunta ca 2 milioane de produse vor face parte din campania de Black Friday, insa reducerile de atunci ar putea fi doar la fel de mari ca acum, mai ales ca sunt multe produse cu reduceri bune si in afara campaniei Halloween Crazy Days.