iPhone X – cat va costa Inlocuirea Ecranului

iPhone X are costurile de inlocuire ale ecranului si cel pentru inlocuirea completa anuntate de catre compania Apple, ele fiind atat de mari precum credeai.

iPhone X a fost lansat in mod oficial astazi in multe tari de pe glob, iar cu aceasta ocazie compania Apple a inceput sa listeze si preturile pentru repararea produselor sale. Mai exact, conform celor de la Apple, inlocuirea ecranului unui iPhone X va costa 321 de euro in Germania, pretul fiind similar cu cel pe care-l vor percepe service-urile autorizate din Romania.

iPhone X urma sa necesite o investitie de minim 1500 de LEI pentru a inlocui un ecran crapat la un service autorizat Apple, cost similar cu cel al altor modele la lansare. In SUA, spre exemplu, pretul este de doar 280 de dolari, dar probabil fara taxe, dar chiar si cu taxe, nu se va apropia de cel pe care-l vor percepe service-urile Apple din Romania.

iPhone X va putea fi inlocuit si in totalitate in cazul in care alte alte probleme care nu sunt acoperite de garantie, costul in aceasta situatie fiind de 611 euro. Practic, vorbim despre minim 2800 de LEI pe care va trebui sa ii platim pentru a inlocui complet un iPhone X care este stricat si inlocuirea nu este acoperita de garantie.

Costurile pentru a inlocui ecranul iPhone X, sau complet telefonul, sunt mari, dar raportul cost reparatie – pret intreg este similar cu cel pentru modelele mai vechi. Acestea fiind spuse, daca vi se strica telefonul iPhone X dupa ce l-ati cumparat, acum stiti si cat va trebui sa platiti pentru a va inlocui telefonul.

iPhone X cost inlocuire ecran

5 COMENTARII