Apple: Cererea pentru iPhone X este Incredibil de Mare

Apple a anuntat ca exista cerere incredibil de mare pentru iPhone X pana acum, precomenzile plasate in acest moment fiind livrate foarte tarziu de catre magazine.

Apple a declarat in cursul acestei zile ca astazi s-a inregistrat cerere incredibil de mare pentru iPhone X in intreaga lume, compania americana fiind uimita de cati fani vor sa cumpere telefonul. Cred ca aceasta uimire vine in baza faptului ca iPhone X este vandut la un pret foarte mare si multa lume nu se astepta ca pentru el sa existe cerere, dar realitatea este ca lucrurile stau exact diferit, chiar si in Romania.

iPhone X este disponibil de dimineata pentru achizitie in 55 de tari de pe glob, compania Apple anuntand acum ca a inregistrat comenzi foarte multe pentru noul telefon. Acest lucru era estimat de catre analisti inaintea acestei zile si s-a vazuta inca din primele minute, deoarece iPhone X a devenit indisponibil pentru livrate mai repede de 2 saptamani la doar 10 minute dupa ce precomenzile au inceput la Apple.

Apple: Cererea pentru iPhone X este incredibil de mare

Apple nu spune si cam cate precomenzi a preluat pentru iPhone X in cursul acestei zile, dar probabil vorbim despre cateva milioane bune din moment ce stocul alocat lansarii a fost epuizat, Se estima acum cateva saptamani ca Apple va avea intre 2 si 3 milioane de unitati ale iPhone X disponibile pentru aceasta lansare, insa cu 55 de tari care fac parte din primul val, era destul de logic faptul ca stocurile nu vor ajunge pentru toti.

iPhone X poate fi cumparat din Romania din aceasta pagina, unele modele parand sa mai fie disponibile cu livrare in 3 noiembrie, sau perioada imediat urmatoare. Apple listeaza iPhone X in Apple Store cu livrate in 5 – 6 saptamani din acest punct, asa ca toti clientii care nu s-au grabit dimineata sa precomande telefonul, vor avea foarte mult de asteptat pana cand el va fi livrat, dar si asta era de asteptat.

“We can see from the initial response, customer demand is off the charts.”Apple cerere iPhone X