eMAG suna Clientii care, probabil, nu vor Primi iPhone X

eMAG a inceput sa sune unii dintre clientii care au comandat iPhone X astazi. Mesajul este unul nu prea imbucurator, deoarece acesti clienti eMAG ar putea astepta mai mult pentru iPhone X.

eMAG a inceput sa sune unii dintre clientii care au precomandat iPhone X, disponibil in aceasta pagina, magazinul online anuntandu-i ca stocurile sunt mici, precomenzile sunt multe si ordinea face prioritatea. Indiferent de cum privim lucrurile, cei de la eMAG dau de inteles ca toti cei care sunt sunati ar putea sa nu primeasca iPhone X in ziua lansarii, iar asta pentru ca eu, de exemplu, n-am fost sunat cu o comanda inregistrata inainte de ora 10.

Daca ati facut o comanda pentru iPhone X inainte de ora 10, sau imediat dupa, si nu ati fost sunati de eMAG, atunci e posibil ca telefonul sa va ajunga intr-adevar in data de 3 noiembrie. Daca ati facut o comanda dupa ora 10 si sunteti sunati de catre cei de la eMAG si vi se spune ca vin stocuri putine si exista comenzi multe, atunci e foarte posibil ca telefonul vostru iPhone X sa nu fie livrat pe data de 3 noiembrie.

eMAG suna Clientii care, probabil, nu vor primi iPhone X in 3 noiembrie

eMAG este magazinul de la care a comandat multa lume telefonul iPhone X, din aceasta pagina, iar asta in conditiile in care Orange, Vodafone si Telekom au vandut telefonul doar pe baza de abonament. Cei care fie n-au dorit sa-si prelungeasca abonamentele, sau n-au fost clienti ai acestor operatori, dar au dorit totusi sa cumpere iPhone X, n-au avut prea multe optiuni, asa ca eMAG a fost ales in masa de catre foarte multi dintre romani.

eMAG va avea stocuri mari de telefoane iPhone X pentru Romania, dar cantitatea trebuie raportata la stocurile totale alocate pentru tara noastra, nu la altceva. In aceasta idee, pentru toata Romania vor fi cel mai probabil alocate maxim cateva mii de unitati, iar daca eMAG a inceput deja sa avertizeze clientii cu privire la precomenzi, atunci e clar ca nu toata lumea va fi fericita in data de 3 noiembrie, dupa lansare.

emag suna clientii iPhone X