iPhone X – Precomanda-l Acum de la Vodafone

iPhone X poate fi precomandat acum si de la operatorul Vodafone Romania. Toti clientii din tara noastra au ocazia de a inregistra o comanda pentru iPhone X, cel mai nou model de telefon Apple.

iPhone X a fost lansat la precomanda la operatorul de telefonie mobila Vodafone, acesta permitand cumpararea telefonului mobil din aceasta pagina a magazinului sau online chiar in acest moment. Vorbim despre un iPhone X la Vodafone care este vandut cu pretul de 5300 de LEI in momentul de fata, usor mai mare decat cel de la Orange, insa asta era de asteptat, pentru ca la fel s-a intamplat si in cazul iPhone 8 acum o luna.

iPhone X este oferit la precomanda de catre cei de la Vodafone atat la pret standard, cat si cu abonament, iar in primul caz telefonul ar trebui sa fie decodat din fabrica, daca nu, decodarea este gratuita. iPhone X poate fi precomandat de la Vodafone atat din magazinul online, cat si din magazinele fizice, insa nu stiu ce fel de sanse aveti sa il primiti daca nu reusiti sa faceti o precomanda online in momentul de fata.

iPhone X precomandat de la Vodafone prin aceasta pagina ar trebui sa fie livrat de catre operatorul de telefonie mobila tot incepand cu data de 3 noiembrie, la fel ca in cazul restului partenerilor Apple. iPhone X va fi la fel de cautat la Vodafone ca si la ceilalti operatori de telefonie mobila, asa ca va recomand sa faceti precomanda repede pentru a nu regreta mai apoi ca ati amanat preaa mult momentul si ca veti primi prea tarziu telefonul.

iPhone X – Precomanda-l Acum de la Vodafone

iPhone X precomanda VodafoneiPhone X este disponibil la Vodafone doar in baza cumpararii impreuna cu un abonament nou, sau prelungirea unuia existent, dar nu si la pret standard. Unii dintre clienti s-au plans si din cauza faptului ca iPhone X trebuie cumparat cu plata online la plasarea comenzii, nu ramburs, deci daca nu aveti bani pe card, comanda nu va fi inregistrata, situatie care trebuia totusi comunicata anterior de operator.

iPhone X la Vodafone este vandut la preturi apropiate de cele practicate de catre Orange, sau Telekom, asa ca diferente mari nu exista intre operatori. Vodafone nu spune cand va incepe livrarile pentru iPhone X, dar cel mai probabil vorbim tot despre data de 3 noiembrie, cea la care ar trebui sa inceapa livrarile pentru toate telefoanele precomandate din Romania.