iPhone X la Orange la PRECOMANDA chiar Acum!

iPhone X poate fi precomandat acum de la Orange Romania de catre orice persoana. Pretul iPhone X la precomanda la Orange este foarte apropiat de cel din Apple Store, asa cum era de asteptat.

iPhone X cu precomanda la Orange este disponibil chiar acum, operatorul de telefonie mobila vanzand prin aceasta pagina noul telefon al companiei Apple chiar in acest moment. V-am spus deja ca Orange va vinde iPhone X la precomanda incepand cu ora 10:00 si v-am spus inclusiv ca preturile urmeaza sa inceapa de la o valoare de sub 5300 de LEI, iar totul a devenit oficial in momentul de fata odata cu lansarea precomenzii.

iPhone X la Orange este disponibil de azi pentru precomanda atat in prin intermediul magazinului online, cat si prin intermediul magazinelor fizice ale operatorului. Daca nu ati reusit sa faceti precomanda iPhone X la Orange prin magazinul online, sau data e prea avansata in viitor, puteti incerca sa faceti o precomanda si intr-un magazin fizic, deoarece stocurile sunt separate pentru aceste doua canale de distributie si s-ar putea sa aveti noroc acolo.

iPhone X la Orange are cel mai mic pret din Romania in aceasta pagina pentru ca operatorul este partener platinum al celor de la Apple, insa preturile nu sunt atat de mici precum in cazul iPhone 8. Pentru acel model pretul din Romania a fost cu 200 de LEI mai mic decat in Apple Store Europa, insa in cazul iPhone X la Orange vorbim despre un pret aproape identic, diferenta fiind de cativa euro intre Romania si Europa, deci inexistenta.

iPhone X la Orange la PRECOMANDA chiar Acum!

iPhone X orange precomandaiPhone X la Orange este vandut NUMAI impreuna cu abonament, adica orice persoana dornic sa cumpere telefonul de la magazinul online, va trebui sa prelungeasca unul existent, sau sa faca altul nou. Acesta este unul dintre semnele ca telefonul este disponibil in stocuri foarte mici si operatorul incearca sa-si fidelizeze clientii, iPhone X la Orange ne putand fi cumparat fara a fi client.

iPhone X la Orange are preturi mai mici cu pana la 400 – 500 de euro, sau mai mult, in functie de modul in care este cumparat, asa ca trebuie sa stiti si acest aspect. Din pacate nu ma asteptam ca Orange sa vanda iPhone X numai la abonament, aceasta schimbare de strategie fortand multi clienti sa aleaga alte magazine online pentru a cumpara telefonul la pret standard, dar situatia nu e unica.

iPhone X la Orange este vandut doar cu abonament, asa cum si la Vodafone telefoanele companiei Apple sunt vandute numai in baza unui abonament existent incheiat la operator. Din pacate, se pare ca stocurile foarte mici ale iPhone X forteaza clientii sa prelungeasca abonamente, chiar daca nu vor asta, insa aceasta este situatia la toti operatorii din Romania si va trebuie sa va obisnuiti cu ea, asta daca nu va bucurati ca puteti face achizitia la abonament si mai ieftin.