iPhone X – eMAG a LANSAT Precomenzile Acum!

iPhone X la eMAG a fost lansat pentru precomanda cu cateva minute in urma. eMAG vinde iPhone X la preturile oficiale din Romania, aproape la fel ca in Apple Store.

iPhone X la eMAG a fost lansat cu doar cateva momente in urma, noul telefon al companiei Apple putand fi cumparat in momentul de fata din aceasta pagina a magazinului online. Lansarea iPhone X la eMAG aduce telefoanele companiei Apple la preturi care incep de la valoarea de 5399 de LEI in Romania, cu doar 20 de euro mai mari decat cele percepute in Apple Store Europa, deci diferenta este minima fata de straini.

iPhone X a fost lansat la eMAG in cele 4 versiuni pe care le vinde compania Apple, adica modelele cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare si culorile argintiu, sau space grey. Apple nu vinde iPhone X in versiune aurie, sau intr-o versiune cu 128 GB spatiu de stocare, decie eMAG si restul resellerilor de produse comercializeaza doar 4 versiuni ale noilor telefoane ale celor din Cupertino incepand de astazi si in Romania.

iPhone X la eMAG trebuie precomandat foarte rapid din aceasta pagina, pentru ca in primele minute se inregistreaza cele mai multe comenzi care vor fi livrate chiar in ziua lansarii din 3 noiembrie. Daca nu reusiti sa comandati iPhone X la eMAG astazi, atunci veti avea de asteptat, cel mai probabil, pana la Craciun pentru a fi facuta livrarea, asa ca va recomand sa va grabiti si sa faceti inregistrarea acum, pentru a nu regreta.

iPhone X – eMAG a LANSAT precomenzile acum!

iPhone X emag precomenzi

iPhone X este disponibil la magazinul online eMAG la preturi ceva mai mari decat in Apple Store, dar asta este de asteptat, pentru ca este un reseller partner Apple. Toti resellerii parteneri ai companiei Apple vand iPhone X la preturi de 5399 LEi pentru modelul cu 64 GB spatiu de stocare si de 5999 LEI pentru cel cu 256 GB spatiu de stocare, deci preturi mai mici veti gasi doar la operator, nu la eMAG.

iPhone X la eMAG, spre deosebire de operatorii de telefonie mobila, este totusi vandut la pret intreg, in timp ce acolo trebuie sa il cumparati cu prelungirea unui abonament. Aceasta situatie va aduce o reducere pentru pretul standard al iPhone X, insa va trebui sa incheiati un abonament nou, sau sa prelungiti altul, deci nu puteti face achizitia ca si client nou fara a incheia un abonament nou cu operatorul.

iPhone X la eMAG are sanse mai mari de livrare ca in alte magazine online, iar asta pentru ca vorbim despre unul dintre cele mai mari magazine online din Romania. Ca sa fiu complet sincer, Orange si eMAG va ofera cele mai mari sanse de a cumpara iPhone X cu livrare incepand din 3 noiembrie, asa ca daca inca erati in dubii cu privire la achizitie, puteti sa o faceti cat inca mai aveti ocazia.