iPhone X la Orange – Preturi si Precomanda

iPhone X la Orange are preturi la precomanda care sunt cu mult peste asteptari. Telefoanele urmand a putea fi cumparate din cadrul magazinului online incepand din aceasta noapte.

iPhone X la Orange are preturi ceva mai mari decat mi-am imaginat, precomanda putand fi inregistrata incepand cu ora 00:01 a zilei de vineri, 27 octombrie, in aceasta pagina. Desi ma gandeam ca iPhone X la Orange va beneficia de un pret cu macar 150 – 200 de LEI mai mic decat cel din Apple Store Europa, din pacate se pare ca diferenta va fi mai mica de atata, spre inexistenta, in contrast cu ceea ce s-a intamplat cu iPhone 8.

iPhone X la Orange la Orange ar urma sa fie vandut la preturile din Apple Store Europa, dar nu mai ieftin de atat, iar asta pentru va face telefonul foarte scump in Romania. In ciuda faptului ca iPhone X la Orange va fi scump, dar si la alte magazine online unde va fi mai scump, cererea va exista cu siguranta si va fi foarte mare peste tot, iar asta pentru ca stocurile nu vor putea fi acoperite de catre partenerii Apple din Romania.

iPhone X la Orange va fi disponibil pentru precomanda exclusiv prin magazinul online incepand cu ora 00:01 a zilei de 27 noiembrie, adica de la noapte, deci va trebui sa faceti o “noapte alba”. iPhone X la Orange va fi vandut inclusiv in magazinele fizice, dar asta abia incepand de maine, pentru ca astazi nu se pot inregistra precomenzi, iar magazinele nu vor fi deschise peste noapte pe undeva prin Romania.

iPhone X la Orange – Preturi si Precomanda

iPhone X Orange Preturi Precomanda

iPhone X la Orange va fi vandut in ambele versiuni, in aceasta pagina, cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare, iar diferenta de pret dintre ele ar trebui sa fie de 600 de LEI, asa cum este si la ceilalti reselleri Apple. iPhone X la Orange va putea fi cumparat si la abonament si la pret standard, insa nu stiu daca o puteti face si fara a fi client, desi teoretic ar trebui sa nu fie probleme cu asta, cel putin asa a fost situatia cu iPhone 8.

iPhone X la Orange poate fi precomandat inclusiv din magazinele celor de la Orange, dar s-ar putea sa vis e ceara un avans de 100 de euro pentru a plasa o comanda ferma pentru voi. In aceasta idee, ar fi bine sa veniti pregatiti cu banii potriviti pentru a putea precomanda iPhone X la Orange maine dimineata cand magazinele se vor deschide, iar asta pentru ca stocurile vor fi separate de cele online.

iPhone X la Orange – daca nu poti online, incearca offline

iPhone X la Orange va fi vandut in stocuri separate pentru magazinele fizice si cel online, asa ca daca peste noapte nu reusiti sa faceti precomanda, sau ea va avea o data de livrare prea indepartata, puteti incerca offline. Teoretic orice magazin al operatorului va va permite sa precomandati iPhone X la Orange, dar cu mentiunea facuta mai sus cu privire la avansul ce ar trebui platit.

iPhone X la Orange va fi disponibil in cantitatile cele mai mari pentru ca operatorul de telefonie mobila va avea si cele mai mari stocuri pentru tara noastra, lucru care nu se intampla altundeva. Operatorul este partener platinum al celor de la Apple si beneficiaza de o situatie privilegiata, asa ca a precomanda iPhone X la Orange are cele mai mari sanse de livrare, asta daca aveti noroc si Cargus face livrarea cum trebuie.

iPhone X la Orange vine codat

iPhone X la Orange este vandut codat de catre operatorul de telefonie mobila, chiar daca il cumparat la pret standard din magazinul online, sau din cele fizice. In ciuda acestui lucru, iPhone X la Orange poate fi decodat gratuit in aceasta situatie, dar daca il cumparati cu prelungire de abonament, atunci va trebui sa platiti decodarea, care costa aproximativ 100 de euro la operator.

iPhone X la Orange ar trebui sa fie livrat in 3 noiembrie pentru comenzile facute in primele minute dupa deschiderea precomenzilor, iar atunci s-ar putea sa gasiti telefonul expus inclusiv in magazine.